A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Українки з Америки продовжують підтримувати дітей Звенигородщини

Дата: 21.06.2024 08:30
Кількість переглядів: 85

20 червня 2024 року в сесійній залі районної ради відбулася зворушлива церемонія вручення щорічних персональних стипендій Союзу українок Америки. У залі дітей зі Звенигородщини радо зустрічали голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко та заступник голови районної військової адміністрації Таїсія Єрмоличева.

Розпочавши захід, Сергій Струк подякував членкиням Союзу українок Америки за щирість та теплоту відносин, небайдужість громадян Сполучених Штатів Америки в наданні допомоги дітям України. Окремо подякував голова ради керівникам Тальнівської, Шполянської, Лисянської та Стеблівської громад за організацію підвезення дітей та їх професійний супровід. Також слова вдячності адресував керівництву Черкаської обласної ради та координаторці проєкту Ларисі Кобелянській за потужну підтримку та інформаційний супровід проєкту.

Роман Сущенко передав присутнім вітальні слова, слова підтримки, адресовані від імені членів громадської організації Ukrainian National Women’s League of America (UNWLA)/ Союз українок Америки до маленьких українців та вручив щорічні стипендії дітям. Цьогоріч стипендії отримали 35 дітей зі Звенигородського району.

Зі словами вдячності до благодійників зі Сполучених Штатів Америки звернулась також Таїсія Єрмоличева, яка відмітила щире бажання учасниць організації у наданні допомоги маленьким українцям та україночкам у тяжкі часи для України. Цінуємо підтримку та вдячні за допомогу.

Нагадуємо, що за умовами освітнього проєкту громадської організації стипендію отримують обдаровані діти шкільного віку, студенти закладів вищої освіти Звенигородського району, батьки яких загинули під час захисту України від російської агресії, а також із сімей, що потребують допомоги.

По закінченню церемонії вручення учасники заходу зробили спільне фото та пригостилися морозивом. За підтримки народного депутата України Сергія Нагорняка присутні мали змогу відвідати Тарасову юрту, встановлену в м.Звенигородка у рамках міжнародного українсько-казахського проєкту "Юрта незламності". Приємним завершенням цікавої екскурсії стало пригощання дітей смачним шоколадом із Республіки Казахстан.

Провівши цікаво час, діти, окрім слів вдячності організаторам заходу, передали персональні листи вдячності громадській організації «Союз українок Америки» за турботу.

ТУРБОТА-ПОРУЧ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь