A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Шановні колеги ! Прийміть щирі вітання із визначним святом — Днем Конституції України!

             Вітаю Вас із державним святом – Днем Конституції України! Світовий досвід свідчить, що найуспішніше розвивається та суспільна система, в якій найбільш повно розкривається творчий потенціал людини.Саме вільна і відповідальна особа є головною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин – політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних.  Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя. Від усього серця бажаю вам, мирного неба, міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. Зі святом вас, дорогі друзі

14:34 24.06.2016

Дорога молодь Звенигородщини

       Прийміть найщиріші вітання із Днем молоді –святом оптимізму,енергії та світлих надій.У ваших долонях весь світ, перед вами тисячі доріг.Кожен з вас може вибрати свою. І не обов'язково стати кимось дуже популярним і знаменитим. Але обов'язково, щоб кожен з вас, став людиною! Людиною з великої літери, яка вміє цінувати вічні цінності, такі, к доброта, совість, любов, честь і гідність. Саме молодь завтра візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління.Тож будьте здорові і щасливі! Нехай ніколи не вичерпається ваш оптимізм, творча енергія, віра в добро та удачу! Нехай прекрасні роки молодості дадуть вам заряд позитивної енергії, подарують вірних друзів. Бажаю вам успіхів, ясних цілей і завзятості в отриманні знань, активної життєвої позиції, затребуваності і самореалізації. Залишайтеся молодими, любіть життя! Прагніть до нових перемог і звершень. Зі святом!

14:00 24.06.2016

Відкриття табору "Звенигора"

       24 червня 2016 року відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни в дитячому оздоровчому таборі «Звенигора». Привітати дітей з найкращими побажаннями завітали Голова районної державної адміністрації  Довбуш  Василь Миколайович,  керуючий справами виконавчого апарату Звенигородської  районної ради Низенко Володимир Борисович, директор Звенигородської  загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів-спортивного ліцею   Волощук Оксана  Володимирівна та голова  Хлипнівської сільської ради Дубіцький  Павло  Якович

13:00 24.06.2016

Презентація послуг, що надаються службою зайнятості, у тому числі, щодо вирішення питань зайнятості інвалідів

21 червня 2016 року в Звенигородському районному центрі зайнятості відбувся семінар з керівниками новостворених підприємств та приватними підприємцями – початківцями.

08:17 24.06.2016

Організація громадських та інших робіт тимчасового характеру: проблеми та перспективи.

        23 червня 2016 року в приміщенні Звенигородського районного центру зайнятості відбувся семінар-нарада на тему «Організація громадських та інших робіт тимчасового характеру: проблеми та перспективи».

08:11 24.06.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь