A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Робоча поїздка голови районної ради

30 червня голова Звенигородської районної ради Володимир Кучер разом з головою районної державної адміністрації Василем Довбушем та депутатами районної ради  взяв участь в загальних зборах жителів села Моринців.

09:55 30.06.2015

Відбулося відкриття оздоровчого табору “Звенигора”

24 червня відбулося  урочисте відкриття першої табірної зміни в дитячому оздоровчому таборі «Звенигора». Привітати дітей з найкращими побажаннями завітав голова районної ради Володимир Кучер. На офіційній урочистій лінійці з щирими словами звернувся голова районної ради до вихованців та працівників закладу, побажавши всим приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я та незабутніх вражень. Як і годиться до свята, окрім гарних привітань та побажань, у цей день діти отримали й чудові подарунки. Володимир Петрович презентував малечі футбольні м’ячі. Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми. На завершення офіційної частини вихованці оздоровчого табору підготували цікаві вірші.

09:58 24.06.2015

Вшанування загиблих

22 червня 2015 року на пагорбі Слави у місті Звенигородка голова районної ради Володимир Кучер разом з головою районної державної адміністрації Василем Довбушом вшанували память про полеглих у роки Великої Вітчизняної війни.

10:01 22.06.2015

Звернення голови Звенигородської районної ради Володимира Кучера до жителів Звенигородського району

                                                                          Шановні жителі Звенигородського району! До мене, як до голови районної ради надходять Ваші численні звернення в яких Ви висловлюєте занепокоєння станом проведення адміністративно-територіальної реформи та реформування медичної галузі зокрема.

10:04 21.06.2015

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

З нагоди Дня медичного працівника, відзначення якого цьогоріч припадає на неділю, 21 червня, голова районної ради Володимир Кучер, заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Задеряка та секретар міської ради Валерій Маренич  привітали працівників Звенигородської центральної районної лікарні та медичних закладів району.

10:03 21.06.2015

Вшанування пам’яті Петра Олексійовича Коваленка

19 червня за ініціативи голови районної ради Володимира Кучера відбулась нарада з представниками громадськості району на якій розглядали питання вшанування  пам’яті Коваленка Петра Олексійовича.

10:02 19.06.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь