A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Профорієнтація – як перший крок до успішної кар’єри.

Професія - це запорука успішної кар’єри, визнання  в суспільстві та задоволення від життя, а вдалий її вибір нелегкий і довготривалий шлях, який проходить людина від першого кроку в дитячий садок, і робить останній  отримавши атестат після закінчення школи. Саме в цей час формується уявлення дитини про своє місце в суспільстві, про свою частину ноші, яку він матиме нести для створення  в першу чергу як свого, так  і загального благополуччя країни. На жаль, політика профорієнтаційна  останніх десятиліть створила хибне уявлення про затребуваність тих чи інших професій та спеціальностей на ринку праці, що призвело до перекосів у формуванні як державного  так і суспільного попиту  на освіту. Для батьків, які були виховані в дусі «радянської школи», де здобуття вищої освіти відразу рівнялося отриманню квитка в краще і забезпечене майбутнє, саме тому більшість батьків і прагнули допомогти своїм дітям отримати вищу освіту, пройти так званий «соціальний ритуал». В  ринковій економіці є проста догма,  де є попит,  там обов’язково виникне пропозиція. Ось і виникли, як гриби після дощу, інститути, академії, університети, які готові були допомогти кожному в отриманні диплому. А що далі, ким я став, де моє місце роботи? - задає кожен випускник отримавши диплом. З такими молодими людьми майже щодня зустрічаються фахівці служби зайнятості.  

12:43 25.01.2019

Організація громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

На сьогодні, в умовах нестачі вільних робочих місць для постійної зайнятості, особливого значення набувають громадські та інші роботи тимчасового характеру. Участь у них мотивує людину до праці, змінює її уявлення про підходящу роботу та є джерелом додаткового прибутку, засобом переходу до постійного працевлаштування.

12:40 25.01.2019

День відкритих дверей на підприємстві

22 січня 2019 року  Звенигородською районною філією був організований та проведений День відкритих дверей у фізичної особи-приватного підприємця Людмили Білоіваненко, яка здійснює діяльність на ринку праці району з 2007 року. Підприємець є власником магазину автозапчастин і на сьогодні має можливість прийняти на роботу продавця непродовольчих товарів.

12:38 25.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь