A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

У сервісних центрах МВС скасували операцію зняття з обліку транспортного засобу

З 1 вересня 2018 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 637, якою внесено зміни щодо порядку здійснення в територіальних сервісних центрах МВС реєстраційних операцій з транспортними засобами.

15:55 24.09.2018

ДО ВІДОМА КЛІЄНТІВ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Звенигородська  районна  філія Черкаського обласного центру  зайнятості надає інформацію, що на порталі служби зайнятості www.dcz.gov.ua активовано сервіс «Електронний кабінет». За допомогою даного сервісу шукаючий роботу або безробітний має можливість переглянути свої реєстраційні дані, внесені до персональної картки, інформацію для пошуку роботи, дані про фактичні та заплановані відвідування фахівців центру зайнятості та інформаційних заходів, отримати інформацію про нарахування та виплату допомоги по безробіттю. Бажаючі можуть створити власне резюме, здійснити пошук роботи, дізнатися про заходи, що заплановані в центрі зайнятості та записатися на ті, що зацікавили.

17:05 19.09.2018

За ініціативи та підтримки районної ради на районному стадіоні «Колос» відбудеться футбольний турнір

26, 27 і 28 вересня 2018 року за ініціативи та підтримки районної ради на районному стадіоні «Колос» відбудеться футбольний турнір на кубок Звенигородської районної ради пам'яті Володимира Серова. Учасники турніру загальноосвітні школи району, Шевченківський коледж Уманського національного університету садівництва та Звенигородський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

16:51 19.09.2018

Співпраця між службою зайнятості та відділом пробації в Звенигородському районі.

В рамках співпраці між службою зайнятості та службою з питань пробації  23 серпня 2018 року заступником начальника відділу надання соціальних послуг Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Федоренко А.В. та психологом Звенигородського МРВ з питань пробації Шолох О.О.  в приміщенні  Звенигородського міськрайонного відділу з питань пробації  черговий раз було проведено захід з питань надання соціальних послуг особам, які були засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. 

17:12 10.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь