A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Постійні комісії районної ради вирішували конфліктну ситуацію.

     Голова Звенигородської районної ради Володимир Кучер став ініціатором проведення позапланового, спільного засідання постійних комісій районної ради – з питань комунальної власності, розвитку комунального господарства, транспорту, зв’язку(голова комісії Неумитий В.І.) та з питань духовності, освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації(голова комісії Лозовий В.М.).

12:59 29.11.2016

Оголошення!

   Звенигородська районна рада  запрошує жителів району та міста Звенигородки на урочисті заходи з нагоди  Дня місцевого  самоврядування, які відбудуться 7 грудня 2016 року  о 14:00 годині  в Звенигородському  районному Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка.

12:26 29.11.2016

День пам’яті жертв голодомору

      26 листопада вся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932-33 років.

12:04 26.11.2016

Шановні земляки! Щиро вітаю Вас зі святом – Днем Гідності та Свободи!

       У цей знаменний і величний день я з гордістю говорю про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави.

11:18 21.11.2016

З  днем працівників сільського господарства

       Сьогодні на Звенигородщині урочисто відзначили День працівників сільського господарства. На початку святкування в зал урочисто винесли великий коровай, який є символом щастя, добробуту і  достатку, та випечений із урожаю 2016 року. Аграріїв, які зібралися у районному будинку культури, привітав голова районної ради В.П. Кучер та зазначив:  "Низький уклін всім Вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність". Грамоти та квіти кращим керівникам та працівникам агрогосподарств Володимир Петрович вручив за значний особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району, багаторічну самовіддану працю. Атмосферу свята присутнім подарували виконавці та колективи Звенигородського  РБК.

16:31 18.11.2016

Представники всесвітньо відомої компанії SCIONON провели майстер-клас у Звенигородці

    17 листопада в сесійній залі Звенигородської районної ради представники всесвітньо відомої компанії SCIONON провели семінар та майстер-клас з питань виробництва посадкового матеріалу у садівництві 

14:59 17.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь