A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради

     Сьогодні   08 лютого  у 10:00 годині у приміщені Звенигородської районної ради   відбулось  спільне засідання  постійних комісій з питань планування, бюджету і фінансів та з питань охорони здоров’я, захисту населення від Чорнобильської катастрофи та соціального забезпечення. На засідання була запрошена  начальник соціального захисту населення Лісова О.В. На порядок денний було винесено одне питання про матеріальну допомогу  учасникам АТО та онкохворим. В результаті обговорення головами  та  членами постійних комісій  було винесено відповідні рішення. 

10:13 09.02.2017

Карту «Вишивана моя Україна» презентовано на Звенигородщині

       В Україні проходить Всеукраїнська казначейська акція «Вишивана моя Україна», ідея якої втілилась у створення власними руками казначеїв усіх областей країни вишитої карти-оберега нашої держави. Полотно з вишитим контуром карти передавалось з області в область, аби казначеї всіх регіонів України змогли долучитися до цієї патріотичної акції.

08:52 08.02.2017

Депутати Звенигородської районної ради одноголосно підтримали Звернення до Прем’єр-міністра України, виконуючої обов'язки Міністра охорони здоров'я України, Віце-прем’єр-міністра України

    27 січня 2017 року відбулося пленарне засідання дванадцятої (позачергової) сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання, яку провів  голова районної ради Володимир Кучер.

17:15 30.01.2017

  20 січня біля  пам’ятника Т.Г. Шевченка відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності України.

  На урочистостях були присутні голова районної ради Кучер В.П.  голова райдержадміністрації  Довбуш В.М., етнограф, краєзнавець, заслужений працівник культури України Мицик В.Ф., науковий співробітник Звенигородського краєзнавчого музею Лячинський С.С.  та отець Василь.

11:36 20.01.2017

Підготовка до свята Водохреща

    Звенигородська районна рада та її голова Володимир Кучер вже третій рік поспіль організовують підготовку до святкування Водохреща на центральному пляжі міста Звенигородки.

11:56 18.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь