A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

З Днем Соборності України

Дорогі жителі Звенигородського району! У цьогорічний День Соборності України, у 698 день повномасштабного вторгнення росії, як ніколи раніше, усвідомлюємо, що єдність українських земель - це довготривала й самобутня історія створення незалежної держави, яку без бою не дамо знищити російським  окупантам.

07:13 22.01.2024

День пам’яті захисників Донецького аеропорту

   20 січня в Україні - День пам’яті захисників Донецького аеропорту, які боролися за нього з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. З ініціативи самих захисників летовища, яких за мужність та неймовірну стійкість у 242-денному пеклі назвали кіборгами, вшановують загиблих побратимів, волонтерів, медиків.

19:38 21.01.2024

Окреслено спільні напрямки роботи на 2024 рік у Водяницькій громаді.

В непростих умовах сьогодення співпраця між територіальними громадами і службою зайнятості набуває  нових рис та форм. Саме до такої думки прийшли голова Водяницької громади Руслан Каюк та директор Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрій Федоренко під час робочої зустрічі, яку мали змогу провести для планування  роботи на 2024 рік.

15:45 12.01.2024

ЛИСЯНСЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ

Нещодавно заступник голови районної ради Ярослав Попко, перебуваючи в комунальному некомерційному підприємстві «Лисянська територіальна лікарня" Лисянської селищної ради разом із  головою ГО «Черкаський  правозахисний центр» Тарасом Щербатюком, передали гуманітарну  допомогу головному лікарю медичного закладу Олександру Ніколюку.  Це антибіотики, серцеві препарати та медичний інвентар - медичні халати, спеціальні електричні ліжка, матраци, які знадобляться, у разі потреби, пацієнтам. 

12:42 10.01.2024

З підтримкою легше долати скруту

Фінішує 2023 рік- 365 днів стійкості, підтримки та злагодженої роботи центру турботи, що працює при Звенигородській районній раді з перших днів повномасштабного вторгнення. Чимало зроблено працівниками ради, аби осередок поповнювався продуктами харчування, засобами гігієни, одягом та ліками, такими потрібними людям, яких війна змусила залишити дім та шукати прихисток у громадах району.

20:24 30.12.2023

У Звенигородському районі відкрито ще одну місцеву пожежну команду

  27 грудня 2023 року у Водяницькій територіальній громаді урочисто відкрили місцеву пожежну команду, сформовану на базі підрозділу місцевої пожежної охорони в селі Чижівка, яке входить до складу цієї громади.

22:16 27.12.2023

Дорогі жителі району! Вітаємо зі Святвечором та Різдвом Христовим!

Тепло цьогорічного свята однаково зігріває душу всіх християн світу, єднає їхні любов та милосердя, надихає на добрі справи й світлі почуття.Нехай переможне сяйво різдвяної зірки завжди оберігає тих, про кого наші думки зранку й слова подяки Богові у вечірній молитві, тих, із ким затишно в родинному колі й заради кого прокидаємося на світанку.Відкриймо свої серця для віри й любові, підтримуймо воїнів, які виборюють мир на полі бою, захищають наш затишок. Мріймо про той день, коли знову прокинемось від дзвінків рідних, але цього разу почуємо заповітне “Ми перемогли”. А до тих пір будьмо єдиними та непохитними, адже в цьому наша міць.

14:56 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь