A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

У перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - маленьких громадян України

Щасливе дитинство затьмарює війна. Тендітні дитячі серця стискаються від болю, коли звуки сирени переривають мамину колискову, коли сховище стає прихистком для родини й урятованого кота, коли тремтячою рукою пишуть татові-захиснику: «Я за тобою так скучаю, мій рідненький!..»

13:15 01.06.2024

Останній день весни в центрі турботи районної ради  завершився доброю справою

Голова районної ради Сергій Струк разом із депутатом районної ради  Олегом Голубом  передали   пральну машину  в  домашній цех із пошиття  пелюшок, підгузок, перев'язувальних  матеріалів, що знаходиться  в Матусівській громаді.

15:15 31.05.2024

Із Днем Героїв України!

23 травня – особливий день для кожного українця. Десятки тисяч наших людей стали на захист незалежності у 2014 році, сотні тисяч зробили це в 2022-му, стають воїнами у 2024-му. У найважчі часи, як і дружини князя Святослава, як і сотні років тому козаки, українці знову піднялися на боротьбу за свободу, рідну країну, за малих дітей і сивочолих батьків, за право бути народом. Та ніякій державі-терористу не здолати цю силу, бо честь, патріотизм, сила духу і свобода – ось складові нашої відваги.

08:25 23.05.2024

Вишиванка-одяг вільних людей

Нині вишиванка - це не лише неповторний український одяг, який вражає весь світ, а й закодований пращурами оберіг на щастя й долю, життя і волю, що є сучасною зброєю проти ворога.    Пам'ятаймо, що одягнувши вишиванку, ми демонструємо свою приналежність до українського роду, за яким вирізняємося у багатомірному, багатовбраному, глобалізованому світі.

12:48 16.05.2024

Із Днем матері!

Традиційно в другу неділю травня українські родини відзначають День матері, щоб подякувати найріднішій людині за життя та порадувати її теплими побажаннями.

19:37 12.05.2024

12 травня у світі відзначають День медичної сестри

Напередодні професійного дня голова районної ради Сергій Струк на запрошення головного лікаря КНП «Звенигородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Галини Радьоги завітав до закладу, люб’язно привітавши медичних сестер колективу, вручив районні відзнаки.

19:29 12.05.2024

Вшанували захисників державного кордону

 З метою відзначення мужності та героїзму захисників державного кордону України, ураховуючи внесок прикордонників у боротьбу за незалежність України, Указом Президента України від 27.04.2018 року №111 30 квітня установлено День прикордонника України

11:44 30.04.2024

Чорнобиль: без права на забуття

26 квітня виповнюється 38 років із дня аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології.    

11:17 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь