A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Вітаємо з Днем працівників прокуратури України

Шановні працівники Звенигородської окружної прокуратури, Катеринопільського, Лисянського, Тальнівського, Шполянського відділів, відділів у межах територіальної юрисдикції Черкаської області, ветерани галузі!

09:00 01.12.2023

Голодомор - біль душі і пам’ять серця

Щорічно в четверту суботу листопада вшановується національний День пам’яті жертв голодоморів. Голодомор-це геноцид народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом з наміром знищити українську націю. Способом його реалізації став штучний масовий голод, який спричинив загибель мільйонів українців.

12:44 25.11.2023

21 листопада -День Гідності та Свободи

10 років тому в Україні, на Майдані Незалежності, утвердилася наша національна ідея – це Гідність і Свобода, за які українці боролися впродовж віків. Було багато загроз існуванню українців. Але народ пройшов через це. І зараз маємо історичну можливість раз і назавжди захистити українську волю. Вірмо, що так і буде. Дякуймо кожному і кожній, хто підтримує нашу державу. Дякуємо всім, хто воює і працює заради України. Вічна слава і шана всім, хто віддав своє життя за майбутню перемогу...

08:31 21.11.2023

16 листопада відзначають свій професійний день працівники радіо, телебачення та зв'язку України

 Вітаємо сучасних, самобутніх, натхненних, досвідчених творців слова, думки, емоцій - журналістів-телевізійників, працівників сфери радіо, представників Інтернет-ЗМІ, фахівців зв'язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і такого важливого сьогодні Інтернет-зв'язку, а також юних аматорів теле- та радіопростору.

14:40 16.11.2023

Твій друг – дорожній рух!

Під таким гаслом працівники територіального сервісного центру МВС №7143 міста Звенигородки  провели цікаву гру-вікторину з вихованцями закладу дошкільної освіти №4 "Берізка" Звенигородської міської ради. 

18:29 09.11.2023

Українці завтра напишуть радіодиктант єдності

У День української писемності та мови, 27 жовтня, об 11:00 год відбудеться Радіодиктант національної єдності-2023, започаткований командою «Українського радіо» у 2000 році. Звідтоді він став найбільшим щорічним флешмобом. У 2022 році його писали понад пів мільйона людей на всіх шести континентах.

20:40 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь