A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Відбувся робочий візит на Звенигородщину очільника Черкаської обласної служби зайнятості

 2 жовтня з робочим візитом на Звенигородщині, в статусі очільника Черкаської обласної служби зайнятості, побував Олександр Джур. У рамках візиту посадовець відвідав село Неморож. Тут успішно розвивається сімейна сироварня подружжя Олександра та Лариси Фесенків, які отримали на початку літа 2 гранти по 250 тисяч гривень за державною програмою «Власна справа» на розвитоквиробництва.  Олександр Фесенко, маючи за плечима багаторічний досвід в сироварінні, створив своє крафтове виробництво. Самостійно займався проектуванням приміщення сироварні, налаштуванням технологічного процесу на українському обладнанні та за автентичними рецептурами голландської й італійської школи сироваріння, створив торгову марку «Family cheese».     За словами Олександра Джура, такі підприємці, які живуть своєю справою й створюють робочі місця для сільських мешканців–приклад для інших. В межах візиту він, разом з керівником Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрієм Федоренком, головою Звенигородської міської ради Олександром Саєнком та начальником військової районної державної адміністрації Юрієм Піковським, обговорили питання реалізації державних програм, якими опікується служба зайнятості. Також розглянули й перспективи розвитку малого та середнього бізнесу, які, попри труднощі воєнного часу, мають позитивну динаміку розвитку на Звенигородщині та відповідально наповнюють податками місцевий бюджет.   Серед іншого учасники зустрічі напрацювали і механізм     фінансування громадських робіт, підтримки ветеранів і вимушено переміщених осіб.

19:27 03.10.2023

Із Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва!

1 жовтня – особливий день для кожного українця. Десятки тисяч наших людей стали на захист незалежності у 2014 році, сотні тисяч зробили це в 2022-му, стають воїнами у 2023-му. У найважчі часи, як і козацтво сотні років тому, українці піднялися на боротьбу за свободу, рідну країну, за малих дітей і сивочолих батьків, за право бути народом. Та ніякій державі-терористу не здолати цю силу, бо честь, патріотизм, сила духу і свобода – ось складові нашої відваги.

11:36 03.10.2023

У першу неділю жовтня відзначається День територіальної оборони України.

Ця подія була започаткована Президентом України два роки тому, щоб підкреслити важливість територіальної оборони в забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України, роль складових сектору безпеки й оборони та інших суб'єктів, що залучаються до виконання завдань територіальної оборони, а також з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій.

11:25 03.10.2023

Вітаємо працівників бібліотек!

Шановні працівники бібліотек! Вітаємо вас із професійним днем! Сьогодні ви, як і всі українці, які мріють про перемогу, без вагань підтримуєте тих, кого війна вигнала з дому, допомагаєте бійцям, надихаєте своїм прикладом інших.

11:19 03.10.2023

Освітяни-важливі!

 Напередодні Дня працівників освіти України  голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із заступником Ярославом Попком завітали в опорний   заклад "Лисянський ліцей №1" Лисянської селищної ради Черкаської області, який очолює Володимир Мельничук, щоб привітати колектив закладу з прийдешнім професійним святом.

21:07 29.09.2023

Проведено засідання обласного оперативного штабу

27 вересня 2023 року в сесійній залі Звенигородської районної ради відбулося засідання  обласного оперативного штабу із координації  дій  щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери громад Звенигородського району до стабільної роботи в осінньо-зимовий  період 2023-2024 років.

16:56 27.09.2023

Відкрито каплицю Архангела Михаїла у Водяниках

 З любов’ю в серці до рідної землі й шаноби до Польщі звертаємося сьогодні до життєдайних джерел народного мистецтва, літератури, архітектури, краєзнавства, щоб продовжити оновлення українсько-польських історико-культурних цінностей, прагнемо глибоко усвідомити спільні гілки родоводу, духовні традиції, відродити унікальні польські сліди на теренах України, адже серед безмежних океанічних обширів, лісових масивів, пустельної одноманітності кожен народ, кожна людина на земній кулі шукає й оспівує своє…

10:40 26.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь