A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Українці завтра напишуть радіодиктант єдності

У День української писемності та мови, 27 жовтня, об 11:00 год відбудеться Радіодиктант національної єдності-2023, започаткований командою «Українського радіо» у 2000 році. Звідтоді він став найбільшим щорічним флешмобом. У 2022 році його писали понад пів мільйона людей на всіх шести континентах.

20:40 26.10.2023

Відбулась спільна нарада  керівників  правоохоронних, державних органів та  органів  місцевого самоврядування.

17 жовтня голова районної ради Сергій Струк із заступником Ярославом Попком  узяли участь  у спільній нараді  керівників  правоохоронних, державних органів та  органів  місцевого самоврядування. Ключова тема - стан  протидії кримінальним правопорушенням  на пріоритетних напрямах.

11:10 18.10.2023

На Звенигородщині триває інформаційна компанія для вимушено переміщених осіб «ВПО: ти потрібен».

У рамках кампанії, керівник Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрій Федоренко разом із заступницею міського голови Оксаною Бугаєнко та головою районної організації Червоного хреста завітали до місця тимчасовго проживання вимушено переміщених осіб в селі Гусакове Звенигородської територіальної громади.

09:51 16.10.2023

Обговорили інструменти наповнення, пріоритети витрат місцевих бюджетів.

 11 жовтня на Звенигородщині відбулася робоча зустріч  під головуванням першого заступника голови  обласної військової адміністрації  Наталії Кравченко. У заході взяли участь керівники  місцевих органів влади,  голова районної ради Сергій Струк, представники Департаменту фінансів ОВА, податкової і казначейської служб, Державної служби з питань праці, очільники  територіальних громад Звенигородського району разом із  керівниками  фінансових органів.   

19:45 11.10.2023

З днем юриста України!

 Шановні правознавці-юрисконсульти, судді, прокурори, нотаріуси, адвокати, працівники судів, правоохоронних органів, слідчі, учені-правники!

19:43 11.10.2023

Відбувся робочий візит на Звенигородщину очільника Черкаської обласної служби зайнятості

 2 жовтня з робочим візитом на Звенигородщині, в статусі очільника Черкаської обласної служби зайнятості, побував Олександр Джур. У рамках візиту посадовець відвідав село Неморож. Тут успішно розвивається сімейна сироварня подружжя Олександра та Лариси Фесенків, які отримали на початку літа 2 гранти по 250 тисяч гривень за державною програмою «Власна справа» на розвитоквиробництва.  Олександр Фесенко, маючи за плечима багаторічний досвід в сироварінні, створив своє крафтове виробництво. Самостійно займався проектуванням приміщення сироварні, налаштуванням технологічного процесу на українському обладнанні та за автентичними рецептурами голландської й італійської школи сироваріння, створив торгову марку «Family cheese».     За словами Олександра Джура, такі підприємці, які живуть своєю справою й створюють робочі місця для сільських мешканців–приклад для інших. В межах візиту він, разом з керівником Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрієм Федоренком, головою Звенигородської міської ради Олександром Саєнком та начальником військової районної державної адміністрації Юрієм Піковським, обговорили питання реалізації державних програм, якими опікується служба зайнятості. Також розглянули й перспективи розвитку малого та середнього бізнесу, які, попри труднощі воєнного часу, мають позитивну динаміку розвитку на Звенигородщині та відповідально наповнюють податками місцевий бюджет.   Серед іншого учасники зустрічі напрацювали і механізм     фінансування громадських робіт, підтримки ветеранів і вимушено переміщених осіб.

19:27 03.10.2023

Із Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва!

1 жовтня – особливий день для кожного українця. Десятки тисяч наших людей стали на захист незалежності у 2014 році, сотні тисяч зробили це в 2022-му, стають воїнами у 2023-му. У найважчі часи, як і козацтво сотні років тому, українці піднялися на боротьбу за свободу, рідну країну, за малих дітей і сивочолих батьків, за право бути народом. Та ніякій державі-терористу не здолати цю силу, бо честь, патріотизм, сила духу і свобода – ось складові нашої відваги.

11:36 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь