A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

З Днем Державного Прапора!

У День Державного Прапора, який Україна відзначає 23 серпня, за рідну державу стоять на варті, кожен на своєму фронті, усі УКРАЇНЦІ.

23:08 22.08.2022

Стартує новий етап благодійного проєкту

Упродовж кількох днів у центрі турботи, що діє у Звенигородській районній раді з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, представниці Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Крістіна Мацібора, Ганна Пужанівська на засадах партнерства разом із працівниками виконавчого апарату готували продуктові набори та комплекти засобів гігієни. Така адресна допомога забезпечуватиме першочергові потреби внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок військових дій та проживають у селах Бужанської територіальної громади.

08:57 22.08.2022

З Днем пасічника!

Щороку 19 серпня, у свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, відзначається День пасічника

06:47 19.08.2022

Протидія злочинності в умовах воєнного стану: підсумки, реалії, нові виклики

18 серпня 2022 року в сесійній залі Звенигородської районної ради з ініціативи Звенигородської окружної прокуратури проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів. До участі в заході під головуванням керівника окружної прокуратури Олександра Гасича долучилися заступник начальника управління-начальник відділу Черкаської обласної прокуратури Ігор Олійник, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, керівники Звенигородської районної військової адміністрації.

15:02 18.08.2022

200-бальників більшає на Звенигородщині

Знайомтесь: на фото – Анна Шолох і Лана Небесна- випускниці Шевченківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради. Упродовж навчання в унікальному та єдиному у Звенигородському районі закладі освіти, де поєднується мистецька освіта із загальною середньою, дівчатка розвивали творчі здібності, естетичний досвід. Формуючи ціннісні орієнтації через активну мистецьку діяльність, вони відповідально ставилися до здобуття якісних знань з предметів освітньої програми, адже в школі-інтернаті, поряд з атмосферою музики, танцю, вокалу, малюнка, панує дух науки, які вміло плекають 45 талановитих педагогів. Результатом такої дивовижної синергії стали здобуті 200 балів з Національного мультипредметного тесту: Анні підкорилася українська мова, а Лана отримала найвищий бал з історії України.

16:27 17.08.2022

Українська молодь вражає

Цьогоріч замість традиційного впродовж майже 15 років ЗНО в Україні ввели Національний мультипредметний тест (НМТ). Він складається з трьох предметів-української мови, математики, історії України. Цей крок зумовлено повномасштабним вторгнення росії та бойовими діями в країні.

00:07 15.08.2022

З Днем працівників будівельної галузі!

Щиро вітаємо вас, шановні працівники будівництва й промисловості будівельних матеріалів Звенигородського району, із професійним днем, який відзначається щорічно в другу неділю серпня!

09:31 14.08.2022

Шановні працівники ветеринарної медицини Звенигородського району!

Вітаємо вас із професійним днем, який відзначається в Україні в другу неділю серпня. Без фахівців-ветеринарів не зможемо вживати якісні й здорові продукти тваринництва, а хворі домашні улюбленці не приноситимуть радісних емоцій своїм власникам.

09:29 14.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь