A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Незламний народе! З Днем Нашої Державності!

Згідно з Указом Президента України 28 липня, у День хрещення Київської Руси-України та вшанування пам’яті про видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Володимира Великого, який її хрестив, уперше відзначаємо День Української Державності.

10:34 28.07.2022

Як добре, коли разом…

Ставши грантоотримувачем, Благодійний фонд «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» нині активно готується до надання адресної допомоги внутрішньо переміщеним жителям Матусівської територіальної громади, у якій прихистили багатьох українців з різних куточків України, де летять ворожі кулі.

10:33 28.07.2022

Реалізація проєкту допомоги переселенцям стартує з Матусівської громади

Ставши грантоотримувачем  найбільшого українсько-американського Благодійного фонду Razom for Ukraine, Благодійний фонд «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» спільно з партнерами - територіальними громадами починає втілювати завдання проєкту.

23:35 21.07.2022

Депутати районної ради надають адресну допомогу військовим

В умовах воєнного стану депутати Звенигородської районної ради ініціюють забезпечення військових необхідним спорядженням, передають на фронт позашляховики, працюють над забезпеченням житлом переселенців та допомагають дітям, які опинилися в евакуації.

12:31 21.07.2022

Благодійний фонд-переможець програми грантів від Razom for Ukraine

Упродовж шести років з часу заснування Благодійному фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» під керівництвом Євгенія Петрова, депутата Звенигородської міської ради, вдалося втілити чимало добрих справ в галузі освіти, екології, соціального захисту. З початком російського вторгнення на територію України представники фонду спрямовують орієнтири благодійності на підтримку людей, які вимушено переїхали на Звенигородщину від ворожих куль та смертельної загрози, а також військових, які потребують постійної турботи.

08:32 21.07.2022

З Днем тренера!

24 червня 2021 року згідно з Указом Президента України на підтримку ініціативи працівників сфери фізичної культури й спорту встановлено професійне свято - День тренера, яке відзначається щороку 19 липня

13:12 19.07.2022

Партнерство заради перемоги

Колектив Звенигородської районної ради продовжує підтримувати соціально значущі ініціативи Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», який очолює депутат Звенигородської міcької ради Євгеній Петров.

14:08 18.07.2022

Вітаємо з професійним днем бухгалтерів та аудиторів України!

В епоху стрімкої трансформації економіки ви залишаєтеся міцною опорою для своїх установ, організацій. Бухгалтери знають, як привести до ладу облік, оптимізувати документообіг чи швидко перерозподілити бюджет. Без обрахунків та аудиту не може функціонувати жодне підприємство — від найменшої кав’ярні до величезного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями.

09:29 16.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь