A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Працівники виконавчого апарату підвищили фаховий рівень за програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності»

Сучасна реформа системи професійного навчання посадових осіб місцевого самоврядування базується на потребі особистості в професійному розвитку протягом усього життя. Народна мудрість каже: "Вік живи- вік навчайся". Професійна освіта та доступ до неї організовані на засадах рівності, без проявів дискримінації, вона є інноваційною, практично спрямованою.

11:48 15.07.2022

Удосконалюємо роботу з персоналом разом із НАДС

14 липня керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган як представниця Ради управління людськими ресурсами, створеної Національним агентством України з питань державної служби (НАДС), узяла участь в онлайн-діалозі.

16:16 14.07.2022

Обговорили виклики та завдання діяльності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного сьогодення

13 липня в сесійній залі Звенигородської районної ради відбувся семінар за участю керівників районної ради, міських, сільських та селищних територіальних рад. До участі в заході долучилися голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, його заступник Ярослав Попко, провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення Людмила Снісар.

16:12 14.07.2022

Кіровоград- Звенигородка- Ужгород: працюємо пліч-о-пліч заради перемоги

Минуло всього два тижні відтоді, як за порадою партнерки районної ради-голови громадської організації «Стратегія майбутнього», очільниці Кіровоградської обласної організації Спілки жінок України Тетяни Котенко надіслали заявку заступнику голови правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Марії Рущак про надання гуманітарної допомоги військовослужбовцям військової частини ТрО А*. А вже 10 липня отримали з Ужгорода, від волонтерів Медико-логістичного центру спільноти «Серце до серця Закарпаття» коробки з перев'язувальними та з універсальними препаратами.

08:58 13.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь