A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Створюють оберіг, у який вкладають душу

Продовжуємо тісний контакт з військовими частинами, у яких мужньо несуть службу наші земляки, щоб оперативно забезпечувати їхні нагальні потреби. Нещодавно надіслали захисникам на Миколаївщину близько 30 метрів основи для маскувальних сіток, яку надав приватний підприємець Василь Стеценко. Її отримав військовий капелан Володимир Сеньковський. Захисниці з військової частини забезпечують плетіння сіток задля безпеки воїнів-захисників, заряджаючи їх позитивною енергетикою і любов'ю.

11:38 27.06.2022

Ще одна важлива поїздка позаду

Щоразу радіємо, коли вдається згуртувати задля доброї справи все більше й більше людей, які готові власними зусиллями наближати перемогу над російськими загарбниками.

09:35 24.06.2022

24 червня- 125 років від дня народження отамана Гонти ХХ століття

Отаман Лютий-Лютенко мав псевдо «Гонта» - на честь ватажка гайдамаків, який так само колись діяв у Холодному Яру… «Замість плекати й виховувати щирих патріотів Матері-України, ми вирощуємо сварливих партійців, що зменшують у своїй вузькій уяві велику й багату Україну до своєї волости». Ця цитата з книги Івана Лютого-Лютенка «Вогонь з Холодного Яру» – менш відомої, аніж «Холодний Яр» Горліс-Горського, але не менш актуальної для нашого сьогодення і цінної як документальне свідчення славетної історії столітньої давнини, описане учасником тих подій, що бачив усе на власні очі…

09:34 24.06.2022

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

О 4 годині ранку 81 рік тому нацисти напали на Радянський Союз. Почалася війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця. За різними даними, протягом усіх років боротьби загинуло від 8 до 10 мільйонів українців, близько 2,2 мільйона вивезено на примусові роботи до нацистської Німеччини, 10 мільйонів втратили притулок. На руїни було перетворено понад 700 міст та селищ міського типу, майже 30 тисяч сіл.

12:11 22.06.2022

Війною зруйнована, але згуртована

Щодня наші комунальники впорядковують міста, села й селища. Саме завдяки їх сумлінній праці так барвисто квітнуть клумби, вулиці завжди чисті.

07:19 21.06.2022

Співпраця в дії

У рамках розширення партнерства з головою громадської організації «Стратегія майбутнього», очільницею Кіровоградської обласної організації Спілки жінок України Тетяною Котенко Звенигородською районною радою реалізовано ще один гуманітарний проєкт.

12:58 20.06.2022

З Днем батька!

Починаючи з травня 2019-го, у третю неділю червня відзначається День батька, установлений згідно з Указом Президента України.

08:39 19.06.2022

З Днем фермера!

19 червня 2020 року, ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки країни, започатковано відзначення Дня фермера.

08:37 19.06.2022

З Днем медичного працівника!

Лікарі, сестри медичні, фельдшери, медбрати, акушерки, лаборанти, психологи, бактеріологи, санітари, рентгенлаборанти!

08:36 19.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь