A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

До уваги депутатів районної ради!

      Відповідно до статті 43,пункту 5 статті 46,пункту 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати  29 січня ц.р. четверту сесію районної ради VІІ скликання о 10 годині в сесійній залі районної ради.

11:48 08.01.2016

Обговорення громадської ініціативи

29 грудня в кабінеті голови районної ради Володимира Кучера відбулась нарада з активом районної громадської організації учасників та ветеранів АТО, волонтерами, за участі міського голови міста Звенигородки Олександра Саєнка та керівників районних установ.

14:18 29.12.2015

До уваги жителів району!

В районі створений та діє єдиний координаційний центр по наданню допомоги нашим землякам, які захищають свободу та незалежність України на її східних рубежах від російської військової агресії. Центр очолює голова Звенигородського волонтерського руху "З Україною в серці" - Ткаченко Віктор Миколайович. Свою посильну фінансову допомогу нашим захисникам ви змежете надати перерахувавши кошти на рахунок:

14:24 28.12.2015

Відбулось засідання президії районної ради

У середу, 23 грудня 2015 року, під керівництвом голови районної ради Володимира Кучера за участі членів президії - голів постійних комісій районної ради, голів депутатських фракцій та голови районної державної адміністрації відбулось засідання президії Звенигородської районної ради.

14:27 23.12.2015

Одвічний біль – Афганістан

22грудня голова Звенигородської районної ради Володимир Кучер взяв участь в пам’ятних заходах присвячених введенню контингенту військ колишнього Радянського Союзу в Афганістан.

14:45 22.12.2015

Підготовка до чергового засідання сесії районної ради

В ході підготовки до проведення 3 пленарного засідання сесії Звенигородської районної ради 18 грудня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, розвитку комунального господарства, транспорту, зв’язку та комісії з питань охорони здоров’я, захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та соціального забезпечення.

08:49 18.12.2015

Відбулось засідання постійної комісії районної ради

 16 грудня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, забезпечення законності, боротьби із злочинністю.

08:51 16.12.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь