A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

71 рік відділяє нас від буремних воєнних років. Для історії це небагато, а для людини – це майже все життя.

28 жовтня у м. Звенигородка відбулось покладання квітів та вінків з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників. Серед учасників заходу були присутні голова районної ради Володимир Кучер, голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, міський голова м. Звенигородка Олександр Саєнко,  перший заступник міського голови Михайло Золотько,  секретар міської ради Валерій Маренич, голова звенигородської районої організації спілки ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів) Олександр Антонюк, голова районної ради ветеранів Петро Уманець та голова міської ради ветеранів Алла Мартиненко.

11:32 28.10.2015

Агрометеорологічний огляд по Звенигородському району за другу декаду жовтня 2015 року

 Свято Покрови – своєрідний рубіж, за яким настає справжня осінь: нічні заморозки стають звичайним явищем, в природі переважають жовті та червоні кольори. Із другої половини жовтня погода стає мінливою.

11:33 27.10.2015

Відзначили День автомобіліста і дорожника

На даний час важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства району, життєдіяльність населених пунктів.

11:37 21.10.2015

П’яний водій - злочинець

 З 9 по 18 жовтня 2015 року на території Черкаської області проводяться цільові профілактичні заходи під умовною назвою "П’яний водій - злочинець" з виявлення та документування фактів керування транспортом в стані алкогольного спяніння або перебуваючи під впливом наркотичних речовин.

11:39 20.10.2015

На Звенигородщині відзначено День захисника України

Вперше, з часу незалежності нашої держави, під золотим покровом Пресвятої Богородиці відзначаються свята, які тісно переплелись між собою та є символом українського духу, мужності, прагнення до волі та незалежності - День захисника України та День українського козацтва.

11:44 14.10.2015

Відбулася остання планова сесія Звенигородської районної ради шостого скликання.

9 жовтня відбулося останнє в нинішній каденції 35-те пленарне засідання районної ради. Відкриваючи його, голова районної ради Володимр Кучер проінформував депутатів про події та заходи що були організовані та проведенні в районі виконавчим апаратом районної ради за останні два місяці

11:45 09.10.2015

Триває робота над створенням Гімну Звенигородського району

7 жовтня в районній раді комісія продовжила свою роботу щодо створення Гімну Звенигородського району. Як вже зазначалося раніше члени комісії визначились з текстовою частиною Гімну та працюють над музичним супроводом. Тож сьогодні комісія вирішила зробити хорову та оркестрову обробку запропонованих двох варіантів і прослухати їх у виконанні хору, після чого конкурсна комісія зробить відповідні висновки.

09:00 07.10.2015

Відзначено День працівників освіти

 В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня. Тож 2 жовтня 2015 року голова Звенигородської районної ради Володимир Кучер взяв участь в урочистих заходах присвячених Дню працівника освіти.

11:55 02.10.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь