A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Бережімо ліс

 4 листопада відбулась робоча зустріч голови районної ради Володимира Кучера з представником ТзОВ «Цунамі» та міжнародними аудиторами по питанню перевірки ДП «Звенигородське лісове господарство», щодо легального придбання деревини та відповідного належного ведення лісової переробки.

11:17 04.11.2015

Звенигородщині — бути!

Голову районної ради Володимира Петровича Кучера нагороджено Грамотою Української асоціації районних та обласних рад. Така відзнака є винятковою, адже мало кому із керівників районних рівнів випало удостоїтися такої нагороди. "За сприяння розвитку місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у здійснення асоціацією заходів щодо захисту прав та спільних інтересів територіальних громад", — йдеться в нагородному документі.

10:54 04.11.2015

Національний тиждень безпеки дорожнього руху

 Україна є однією з найбільш небезпечних країн для учасників дорожнього руху. За роки незалежності на дорогах держави трапилось понад 1 млн. дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло понад 166 тис. чол., третя частина з них - діти або молоді люди віком до 29 років. Оскільки за програмою «Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020» Міністерство охорони здоров'я виступає ініціатором проведення щорічного Тижня безпеки дорожнього руху.

11:14 02.11.2015

У сесійній залі Звенигородської районної ради встановили сучасні камери відеоспостереження. Тепер за засіданнями можна буде стежити онлайн у високій якості HD.

Звенигородська районна рада в 2014 році одна із перших в Черкаській області запровадила систему онлайнтрансляції пленарних засідань та стала переможцем конкурсу в проекті "Школа демократичних правил та процедур для органів місцевого самоврядування України". Конкурс був організований Західноукраїнським ресурсним центром та реалізовується за фінансової підтримки UNDEF (Фонд Демократії ООН).

11:20 01.11.2015

Система віддаленого доступу клієнтів Казначейства через Програмно-технічний комплекс «Клієнт банку – банк /Клієнт казначейства - казначейство» (ПТК «Клієнт казначейства – казначейство)

Сучасний стан розвитку телекомунікаційних систем та інформаційних технологій, наявність необхідної нормативно-правової бази щодо використання електронного цифрового підпису створили всі передумови для запровадження повноцінного, юридично значимого, електронного документообігу в органах державної влади. За останні декілька років Державною казначейською службою України було проведено цілий ряд заходів щодо вдосконалення програмного забезпечення та автоматизованих систем, що використовуються органами Державного казначейської служби України.   Впровадження новітніх технологій створили передумови для створення системи дистанційного обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів органами Державної казначейської служби України. |Метою системи є спрощення та оптимізації взаємодії розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів з органами Державної казначейської служби України, впровадження електронного формату обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій. На сьогоднішній день казначейської службою впроваджується перший етап ПТК «Клієнт казначейства - Казначейство» в частині формування та передачі до органів Державної казначейської служби України платіжних документів з використанням електронно-цифрового підпису, формування та отримання клієнтами Державної казначейської служби України електронних виписок по рахунках.Ключовими моментами, які дозволять ефективніше обслуговування розпорядників бюджетних коштів всіх рівнів, є: -  клієнти отримають можливість в режимі реального часу відстежувати стан рахунків; -  дозволить оптимізувати витрати на підтримку процесу обслуговування розпорядників коштів всіх рівнів; - досягається значний економічний ефект завдяки суттєвій економії часу, зменшення витрат на розхідні матеріали для друку та транспортування. Більш детальніше з роботою програмно-технічного комплексу «Клієнт  Казначейства - Казначейство» рекомендуємо ознайомитись на офіційному сайті Державної казначейської служби України www.treasury.gov.ua в розділі «Електронні сервіси» або отримати пакет документів на електронний носій в управлінні Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області. Водночас повідомляємо, що установам, які будуть користуватися системою дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства - Казначейство», фахівцями казначейства буде надаватися методологічна та практична допомога. Контактні телефони: 2 26 68.

11:05 30.10.2015

Погода у листопаді на Звенигородщині

 Листопад – місяць переходу до зимового режиму погоди. Так по багаторічних даних метеостанції Звенигородка в середньому  26.11 відбувається стійкий перехід середньодобової температури через 0º – починається зима. Найчастіше в Звенигородському районі  листопад це місяць негоди, місяць довгих і темних ночей,  температури вдень ще позитивні, але вночі вже переважають морози. Листопад – найскладніший місяць року щодо мінливості погоди та кількості небезпечних явищ, які до того ж можуть спостерігатися в комплексі.

11:00 30.10.2015

ПОЧЕСНА НАГОРОДА

За сприяння розвитку місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у здійснення Асоціацією заходів щодо захисту прав та спільних інтересів територіальних громад, грамотою Президента Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування Української Асоціації районних та обласних рад нагороджено голову Звенигородської районної ради Кучера Володимира Петровича.

11:30 29.10.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь