A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

День пам'яті захисників України

Сьогодні у День  пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність  України, виконавчий апарат районної ради на чолі з головою районної ради Сергієм Струком разом з міським головою Олександром Саєнком, начальником військової адміністрації Юрієм Піковським, депутатом міської ради Євгенієм Петровим та жителями громади вшанували  загальнонаціональною хвилиною мовчання  полеглих- воїнів  біля Меморіалу Героям у Звенигородці.

12:20 29.08.2023

Вшанували світлою пам'яттю борців за незалежність

У ці дні пам'ятаються цінності свободи, відповідальності за своє життя, вшановуються видатні особистості, які боролися за волю, гідність чи твердим словом, чи гідною справою, чи зі зброєю в руках.

13:12 24.08.2023

З Днем Державного Прапора Україно!

У День Державного Прапора, який Україна відзначає 23 серпня, за рідну державу стоять на варті, кожен на своєму фронті, усі УКРАЇНЦІ.

08:27 23.08.2023

Звенигородським бюро правової допомоги проведено черговий захід

10 серпня 2023 року головним юристом сектору «Звенигородське бюро правової допомоги» Смілянського місцевого центру з надання БВПД Оленою Олійник проведено захід для військослужбовців в приміщенні Звенигородського РТЦК та СП на тему: «Військові повістки: види,порядок вручення».

12:17 16.08.2023

Платформа « МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Службою зайнятості відновлено роботу веб – базованої платформи для онлайн профорієнтаційного консультування  «Моя професія: консультаційна мережа, даний ресурс є загальнодоступним. Усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації якщо існує потреба у:

14:48 15.08.2023

Шановні працівники ветеринарної медицини Звенигородського району!

    Вітаємо вас із професійним днем, який відзначається в Україні в другу неділю серпня. Без фахівців-ветеринарів не зможемо вживати якісні й здорові продукти тваринництва, а хворі домашні улюбленці не приноситимуть радісних емоцій своїм власникам.

14:09 14.08.2023

З Днем будівельника!

Щиро вітаємо вас, шановні працівники будівництва й промисловості будівельних матеріалів Звенигородського району, із професійним днем, який відзначається щорічно в другу неділю серпня!

14:07 14.08.2023

Сьогодні Україна вдруге відзначає День молоді

  Власне, молодіжні організації та рухи стали ініціаторами перенесення святкування на 12 серпня, коли Міжнародний день молоді відзначають в усьому світі. Президент України відповідну ініціативу підтримав. Вітаємо всіх, хто почувається молодим і сповненим сил.

14:05 14.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь