A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Нагородження

1 вересня відсвяткувала свій славний ювілей лікар стоматолог-хірург стоматологічного відділення Звенигородської центральної районної лікарні  Ніна Петренко.

14:00 01.09.2015

Встановлено пам’ятну табличку

7 вересня працівниками виконавчого апарату районної ради було встановлено пам’ятну табличку на надгробному хресті відомому українському літератору, педагогу і видавцю Кримському Юхиму Степановичу.

13:59 31.08.2015

Свято винограду та меду

29 серпня за ініціативи виноградарів району та підтримки голови районної ради Володимира Кучера вперше на центральному майдані міста Звенигородки відбулося «Свято винограду та меду».

14:23 29.08.2015

Прогноз на вересень 2015 року

Вересень - завершальний місяць літа: всередині місяця середньодобова температура переходить через +15° в бік зниження.   В цьому місяці вперше з’являються ознаки холодного періоду - перший заморозок можливий вже 5.09. 22 вересня - день осіннього рівнодення, з якого ніч стає тривалішою за день. В цілому цьогорічний вересень очікується прохолодним та з дощами. За розрахунками Українського Гідрометцентру, середньомісячна температура вересня прогнозується в межах 14,5º (при нормі 14,0º), кількість опадів -55 мм (при нормі 40 мм).     При цьому, в першій декаді очікується тижневе повернення літнього тепла з максимальною температурою до +30°, в другій декаді - значне похолодання (до +2° вночі), третя декада - дещо прохолодніше норми. Щодо опадів, то перша декада - майже суха, а друга і  третя  – дощові. Начальник метеостанції Звенигородка     Т.А.Лисенко

14:25 28.08.2015

На Звенигородщині нагородили відомого краєзнавця

21 серпня на передодні Дня Незалежності України голова районної ради Володимир Петрович Кучер особисто завітав до оселі відомого на Звенигородщині краєзнавця Володимира Михайловича Хоменка щоб виконати почесну місію - нагородити його відзнакою (медаллю) «За заслуги перед Звенигородщиною».   Кандидатуру краєзнавця на нагородження було узгоджено президією районної ради та колегією районної державної адміністрації. Відзнака (медаль) є найвищою нагородою в районі. Її встановлено для відзначення кращих працівників, ветеранів, окремих громадян, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму, значних успіхів у виробничій, науковій, державній, творчій та інших сферах діяльності, внесли вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток району, створення матеріальних і духовних цінностей, здійснення ефективної діяльності органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, забезпечення законності, дотримання прав і свобод громадян, громадську та благодійну діяльність. З нагоди вручення відзнаки та відповідного посвідчення голова районної ради подякував Володимиру Михайловичу за вагомий внесок у відродження національної культури й духовності та побажав йому міцного здоров'я, довгих років життя, подальших творчих здобутків та нових звершень.

14:29 21.08.2015

Відбулися районні урочистості з нагоди Дня Незалежності України sayt121 серпня в районному будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди 24-ої річниці Незалежності України за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядув

21 серпня в районному будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди 24-ої річниці Незалежності України за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, жителів міста, трудових колективів, засобів масової інформації.    З найбільшим національним святом всіх присутніх привітали голова районної ради Володимир Кучер, голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, міський голова Олександр Саєнко.  Очільники району з нагоди свята кращим фахівцям різних галузей вручили Почесні грамоти районної ради, райдержадміністрації та міської ради. Зокрема почесними грамотами районної ради було нагороджено Волощука Володимира Андрійовича– завідувача інформаційно-аналітичним відділом Звенигородської центральної районної лікарні,  Головачову Тетяну Василівну – завідуючу дитячим відділенням Звенигородської центральної районної лікарні, Попова Віталія Миколайовича – вчителя фізики Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1, Євдокімову Аллу Василівну – викладача Звенигородської дитячої художньої школи, Ткаченка Віктора Миколайовича – голову правління Благодійного фонду «Звенигородський волонтерський рух з Україною в серці», а також нагороджено колектив державного підприємства «Звенигородське лісове господарство» - за високу професійну майстерність вагомий вклад в соціально-економічний розвиток району та з нагоди 24-річниці Незалежності України. Також в цей день було озвучено про нагородження відзнакою (медаллю) «За заслуги перед Звенигородщиною» відомого на Звенигородщині краєзнавця Володимира Михайловича Хоменка та депутата районної ради Володимира  Максимовича Зозулі. По завершенні урочистих зборів відбувся святковий концерт, підготовлений районним Будинком культури та художніми коллективами району.     

14:27 21.08.2015

Відзначили День пасічника

19 серпня  з нагоди Дня пасічника в Звенигородському районі традиційно відсвяткували cвято меду та вшанували працю бджолярів.

14:31 19.08.2015

Актуальні проблеми міста

18 серпня головою районної ради Володимиром Кучером було проведено нараду щодо неодноразового розгляду звернень громадян по питанню вирішення проблеми з безпритульними тваринами у місті Звенигородка.

14:32 18.08.2015

УВАГА!

Міжнародний благодійний фонд „Victims of War in Ukraine” займається допомогою особам, які постраждали від війни в Україні.   Зокрема це є поранені бійці АТО, їх батьки, діти, жінки, переселенці та особи, які залишились на звільнених територіях. Благодійний фонд допомагає всім громадянам України, які стали жертвами бойових дій, але просимо відзначити осіб польського походження (мають карту поляка). Директор благодійного фонду Олександр Гавріш. Адреса фонду: 79010 м. Львів, вул. Севастопольська,буд 7, кв.3.

14:39 11.08.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь