A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Триває інформаційна кампанія «Україна працює!»

Економіка України повинна працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги. Щоб розширити консультаційну підтримку працівників та роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію «Україна працює!».

11:38 10.06.2022

Добрі справи робити легко

Традиції благодійності в Україні сягають давнини. Доброчинна діяльність людей завжди допомагала суспільству долати соціальні проблеми-голод, сирітство, бідність. Нашестя російських окупантів стало складним випробуванням для нашої держави, проте самовіддана діяльність волонтерів, вагома підтримка підприємців, відповідального бізнесу, депутатів є нині могутнім засобом подолання труднощів та надійною гуманітарною зброєю в наближенні перемоги.

09:59 10.06.2022

Потрібні речі-для малечі

Уже стало доброю традицією спрямовувати особливу увагу центру турботи, що діє при Звенигородській районній раді, жінкам, які готуються стати мамами, та породіллям, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб.

23:20 09.06.2022

Допомоги багато не буває

Днями Звенигородська районна рада, де з початку війни діє центр турботи, отримала на засадах благодійництва продукцію ПРАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Це 50 кг твердого сиру «Голландський брусковий», створеного за рецептом українських сироварів, а також 50 кг масла «Солодковершкове селянське» ТМ «Звени Гора».

09:29 07.06.2022

Війною рвана, але загартована

В українських школах лунає воєнний останній дзвінок, переважно онлайн, але в серцях школярів, учителів, батьків із вірою в мирне майбутнє!

09:21 07.06.2022

З турботою про наймолодших українців

День захисту дітей, який в умовах російського вторгнення набуває особливого сенсу, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», депутатом Звенигородської міської ради, керівником районного партійного осередку «Слуга Народу» Євгенієм Петровим розпочали зі зворушливого візиту в дитяче та акушерсько-гінекологічне відділення Звенигородської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

22:56 01.06.2022

Працюємо для перемоги

З перших днів війни, у нових умовах та реаліях, Звенигородська районна рада стала центром турботи, який сьогодні об’єднує працівників виконавчого апарату, територіальних громад, депутатів, благодійників навколо єдиної мети - забезпечити безперебійну роботу фронтового тилу. Серед важливих справ-злагоджена підтримка військових, переселенців, дітей.

22:52 01.06.2022

У перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - маленьких громадян України

98-ий день війни. Щасливе дитинство маленьких українців затьмарює війна. Їхні тендітні серця стискаються від болю, коли звуки сирени переривають мамину колискову, коли сховище стає прихистком для родини й урятованого кота, коли тремтячою рукою пишуть татові-захиснику: «Я за тобою так скучаю, мій рідненький!..»

01:34 01.06.2022

Абітурієнтам-2022

Перший відділ Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомляє, що у 2022 році здійснюється набір юнаків та дівчат до 8,10 класів Київського військового ліцею імені Івана Богуна, а також є можливість вступу (на конкурсній основі) юнаків до 11 класу (у зв'язку з наявністю місць серед ліцеїстів).

01:33 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь