A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

З Днем батька!

Починаючи з травня 2019-го, у третю неділю червня відзначається День батька, установлений згідно з Указом Президента України.

08:39 19.06.2022

З Днем фермера!

19 червня 2020 року, ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки країни, започатковано відзначення Дня фермера.

08:37 19.06.2022

З Днем медичного працівника!

Лікарі, сестри медичні, фельдшери, медбрати, акушерки, лаборанти, психологи, бактеріологи, санітари, рентгенлаборанти!

08:36 19.06.2022

Шануймо досвід, загартований працею

Напередодні Дня медичного працівника голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, заступник голови Звенигородської міської ради Оксана Бугаєнко разом із керівниками організації Товариства Червоного Хреста Володимиром Слиньком та міської ветеранської організації Аллою Мартиненко привітали лікарів, які присвятили своє життя медицині.

09:15 18.06.2022

Уклін вам, янголи в білих халатах

28 років поспіль в Україні в третю неділю червня відзначаємо День медичного працівника-одне з небагатьох свят, яке не втрачає свого значення через політичні або економічні мотиви, а в умовах російського вторгнення набуло ще більшої вагомості.

15:14 17.06.2022

Історія духовного пошуку, або 600 км добра

Ця розповідь не схожа на більшість із тих, про які щодня пишемо. У ній головною героїнею є жителька Звенигородки Яна Сівакова. 5 травня цього року жорстокі шальки терезів для неї, вагітної жінки, зі щасливого родинного життя схилилися до згорьованої самотності. У цей день куля російського загарбника забрала в Яни 22-річного чоловіка Михайла Сівакова, який визволяв Харківщину. А через місяць вона народила їхнього сина.

11:45 15.06.2022

14 червня- Всесвітній день донора крові

Донорство-благодійна, добровільна справа, здатна подарувати шанс жити далі, радіти сонцю, краплинам дощу, любити світ. Червоні лінії порятунку прокладають місток між життям і небуттям, а один донор може врятувати трьох людей.

17:45 14.06.2022

Готуємося до нової гуманітарної поїздки

Звенигородська районна рада активно продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку захисників України, внутрішньо переміщених осіб та людей з тимчасово окупованих територій. Формуючи вантажі допомоги, гуртуємо в одну команду тих, хто під час війни робить Україну сильнішою, ніж будь-коли.

11:40 14.06.2022

Війна - час пріоритетів

Продовженням волонтерської діяльності, яку зі службою в органі місцевого самоврядування та в благодійній сфері поєднують голова Звенигородської районної ради Сергій Струк і голова Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», депутат Звенигородської міської ради Євгеній Петров, стала поїздка в м. Запоріжжя 10 червня 2022 року.

17:09 13.06.2022

Війною зранена, та не скорена

Після благодатних дощів на Катеринопільщині пішла в ріст картопля. Господарі подбали про кожен клаптик землі, щоб усього було в достатку.

17:07 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь