A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Послуги для батьків під час війни

Міністерство юстиції повідомляє, що в Україні з початку повномасштабної війни народилося 36,5 тисяч малюків. У цей час батькам потрібна особлива підтримка та увага. Куди звертатися, які послуги потрібні для новонародженого, як їх оформити та отримати допомогу від держави, підкаже Гід з державних послуг.

09:18 14.05.2022

Гіркі, як полин, звістки про втрати…

Разом із жителями Стеблівської і Лисянської територіальних громад сумуємо за молодшим сержантом ВАЛЕНТИНОМ МАРТИНЧЕНКОМ (03.04.1999 – 22.04.2022), уродженцем Корсунщини, який проживав в селі Шендерівка. З 2016 року брав активну участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей. Командир відділення десантно-штурмового взводу окремої десантно-штурмової бригади. Вірний військовій присязі, загинув під час виконання бойового завдання в районі села Зарічне Донецької області.

10:35 12.05.2022

На війні всі проблеми спільні

Коли свавільний ворог топче українську землю, усе більше людей потребують турботи й допомоги. Ще однією доброю справою, продовженням тісної співпраці Звенигородської районної ради з територіальними громадами, Звенигородською районною організацію ПП «Слуга Народу» стала поїздка голови районної ради Сергія Струка спільно із депутатом Звенигородської міської ради, керівником партійного осередку «Слуга Народу» Євгенієм Петровим із гуманітарним вантажем на південь України, що відбулася 10 травня.

15:12 11.05.2022

Вічна шана всім, хто протистояв нацизму

У День пам’яті та примирення голова Звенигородської районної ради Сергій Струк спільно із керівниками Звенигородської міської ради, Звенигородської районної військової адміністрації, представниками ветеранських організацій згадали страшні події Другої світової війни, вшанували пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом.

09:32 08.05.2022

Перемогли нацизм-переможемо і рашизм

У День пам’яті та примирення та напередодні 9 травня -Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні усвідомлюємо, що трагедія торкнула чорним крилом кожну родину. На захист рідної землі від ворога піднялися понад 7 мільйонів українських синів і доньок, долі яких понівечила війна. Без згадки про них, спогадів про їхні подвиги, ушанування всіх учасників запеклої боротьби за мир історія Другої світової не буде цілісною. Перемогу здобуто завдяки мужності, незламності та людській гідності українців, серед яких - тисячі уродженців Звенигородського району. Нацистів зупинили сміливість, витривалість, героїчні вчинки тих, хто воював зі зброєю в руках, хто пережив її в тилу, полоні чи на окупованій території.

09:30 08.05.2022

Коли народжуються діти, то треба нам життю радіти

У ході нещодавного візиту вдячності в акушерсько-гінекологічне відділення Звенигородської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування його завідувачка Антоніна Забудська розповіла голові Звенигородської районної ради Сергію Струку та голові Звенигородської районної організації політичної партії «Слуга Народу», голові Благодійного фонду "Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка" Євгенію Петрову про те, як нині надається акушерська та гінекологічна допомога вагітним, породіллям і медична новонародженим.

20:56 07.05.2022

6 травня - День піхоти

Указом Президента України від 19.04.2019 року з метою вшанування мужності та героїзму воїнів, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також започаткування сучасних військових традицій установлено в Україні День піхоти, який відзначається щороку 6 травня.

09:25 06.05.2022

Допомагаймо! Дбаймо!

Україна подолала рубіж 70-ти днів війни. У ці складні часи згуртованість та єдність є запорукою перемоги нашої країни, заради якої тримаємося та будемо боротися до останнього ворожого покидька на рідній землі. Щоб батько, повернувшись із війни, узяв на руки новонародженого сина, щоб дружина обійняла чоловіка-захисника, щоб зустрілися в маминій хаті два брати-сміливці, щоб утворилась нова щаслива українська родина…

09:23 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь