A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

1 липня - День архітектури України

«Музика, що застигла в камені», - колись так назвав архітектуру Йоганн Вольфґанґ фон Ґете. Природно, що великий німецький письменник і вчений мав на увазі гармонію, властиву творам цих видів людської діяльності.

09:00 01.07.2023

Кращі випускники Звенигородського району отримали відзнаку «Відмінник Захисту України»

28 червня, символічно, що саме в День Конституції України, у Черкасах відбулось урочисте вручення обласної почесної відзнаки «Відмінник Захисту України» кращим учням-знавцям предмета «Захист України».

00:31 30.06.2023

28 червня -27 років від дня ухвалення Конституції України

Основний закон нашої держави має глибокі корені в історії, розвивався під впливом європейських країн, заснований на ідеях прав та свобод людини, верховенства демократії. Конституція України, яку писали майже п’ять років, а ухвалювали протягом однієї ночі, описує будову, те, як організована наша держава, відображає звичаї народу, політичні, культурні традиції.

00:18 28.06.2023

Проведено 12 чергову сесію Звенигородської районної ради

27 червня 2023 року відбулося чергове пленарне засідання сесії VІІІ скликання за участю 29-ти депутатів районної ради та запрошених: Юрія Миколайовича Піковського - начальника Звенигородської РВА, Гасича Олександра Васильовича - керівника Звенигородської окружної прокуратури; Сташенка Ігоря Петровича – начальника Звенигородського міжрайонного відділення управління Служби безпеки в Черкаській області, Олега Євгенійовича Міщенка - начальника Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області та представників засобів масової інформації.

00:05 28.06.2023

З Днем державної служби!

Міцним фундаментом державної системи є люди різних професій. Серед них-когорта фахівців, які склали Присягу про вірне служіння українському народові.

09:59 23.06.2023

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

О 4 годині ранку 82 року тому нацисти напали на Радянський Союз. Почалася війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця. За різними даними, протягом усіх років боротьби загинуло від 8 до 10 мільйонів українців, близько 2,2 мільйона вивезено на примусові роботи до нацистської Німеччини, 10 мільйонів втратили притулок. На руїни було перетворено понад 700 міст та селищ міського типу, майже 30 тисяч сіл.

12:19 22.06.2023

Робота служби зайнятості в соціальному партнерстві

Неспровокована та нав’язана росією війна призвела до руйнувань не тільки цілих міст і селищ, а й руйнації  мільйонів людських доль, сподівань та мрій, змусивши наших громадян кинути свої домівки та стати біженцями у своїй країні. Як кажуть у народі, світ не без добрих людей, і  таких людей   у нашому Шевченковому краї також немало. Адже з лютого 2022 року Звенигородщинаприхистила в себе не одну тисячу вимушено переміщених громадян. Поряд з державними органами влади та місцевим самоврядуванням велику допомогу для переселенців надає міжнародна  організація Червоного Хреста, яка діє у Звенигородському районі.

12:51 21.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь