A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Великодня посилка вже прямує до земляків-захисників

Нині триває Великий піст, а за кілька днів особливе свято для українців. У ці миті ми не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою на лінії зіткнення з ворогами-терористами. Важливо, щоб кожен воїн відчув родинну святість Великодня, що символізує перемогу життя над смертю, добра над злом.

12:13 14.04.2023

Відбулася робоча зустріч щодо актуальних питань діяльності громад

13 квітня в сесійній залі Звенигородської районної ради проведено семінар-нараду за участю голів територіальних громад, уповноважених посадових осіб у сфері нотаріальної діяльності та відповідальних працівників структурних підрозділів за виконанням місцевого бюджету в органах місцевого самоврядування. У заході взяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

15:05 13.04.2023

Служба зайнятості співпрацює з бізнесом та соціальними партнерами

Керівництво Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості та фахівці відділу взаємодії з роботодавцями активно проводять інформаційну кампанію з популяризації дієвих програм зайнятості та налагоджують співпрацю з соціальними партнерами.

12:26 12.04.2023

Пластикова небезпека: чому варто відмовитися від штучних квітів

Поминання померлих – важлива моральна традиція кожного народу, якої дотримуються протягом багатьох років. У поминальні дні відвідують церкву, слухають молебень, відвідують кладовища. У цей час українці прибирають і прикрашають могили, як правило, упродовж останніх десятиліть квітами й вінками, виготовленими із синтетичної тканини, кількох видів пластику, які під дією кліматичних факторів у процесі тривалого розкладу виділяють отруту в атмосферу.

10:54 10.04.2023

Агов, випускники закладів загальної середньої освіти, майбутні абітурієнти!

Вирушайте самі, запрошуйте батьків, друзів, знайомих на День відкритих дверей в інститутах та на факультетах Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, який відбудеться 7 квітня об 11:00 в актовій залі навчального корпусу №3, що на бульварі Шевченка, 79.

14:32 06.04.2023

На часі - очищення культурного простору від гніту злочинної російської імперії

В Україні триває процес декомунізації. Ухвалений Верховною Радою наприкінці березня закон, який передбачає скасування російських географічних назв і повне відновлення українських топонімів, є вагомою ініціативою щодо засудження,  ліквідації символіки  та заборони пропаганди  ворожої імперської  політики в нашій державі.

12:56 06.04.2023

Хочеться, аби люди відчували підтримку

Повномасштабне вторгнення росії в Україну стало викликом для всіх сфер. Не стала винятком і соціальна, яка опікується вразливими, малозахищеними та незахищеними категоріями населення.

15:20 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь