A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

ІНФОРМАЦІЯ щодо отримання фізичними особами довідок про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України

Відповідно до наказу МВС від 29 листопада 2016 року № 1256 «Про організацію доступу до відомостей персонально-довідкового обліку єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 січня 2017 року за № 22/29890, з 01 лютого 2017 року надання довідки про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України (далі — Довідка), здійснюється територіальними сервісними центрами МВС (далі — ТСЦ) та Департаментом інформаційних технологій МВС.

12:30 18.08.2017

Перший документ дитини

Для створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини, у комунальному закладі запроваджено новий сервіс, який передбачає видачу свідоцтва про народження дитини безпосередньо в закладі охорони здоров’я, де проходили пологи.

12:20 14.08.2017

Оновлено програму житлових субсидій

З 1 травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій. На основі змін органи соціального захисту населення провели перепризначення субсидій на наступний рік та розрахували її розміри на літній період, а з жовтня розрахують на новий опалювальний сезон.

12:12 14.08.2017

ЗВЕНИГОРОДЩИНА БУДЕ З ХЛІБОМ

ШКВАЛЬНІ вітри, дощі та грози минулого тижня додали клопотів аграріям району, які цьогоріч у досить складних умовах ведуть битву за урожай.

11:16 07.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь