A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Кличе юність у майбутнє

Чи випадала вам, шановні звенигородчани, нагода побувати на знаменитому Каннському кінофестивалі чи врученні престижної премії Оскар? Не поспішайте відповідати: "Ні!".

10:04 04.07.2017

Привітали державних службовців Звенигородщини

23 червня в залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби України. З професійним святом привітав колег голова районної державної адміністрації Василь Довбуш та щиро подякував їм за нелегку працю, яка повсякчас потребує самовіддачі, та, найголовніше, духовної потреби служити людям.

10:00 04.07.2017

Коли душа співає

Свято молодості, що відшуміло минулого тижня у міському парку відпочинку, об'єднало талановитих людей різного віку, різних професій, різних поколінь і вподобань, а, головне, молодих душею.

13:02 30.06.2017

Основні правила керування транспортом в спеку.

     Згідно гідрометцентру України – липень і серпень  самі спекотні місяці літа, тому територіальний сервісний центр №7143 регіонального сервісного центру МВС у Черкаській області пропонує водіям дотримуватись основних правил керування автомобілем в спекотні дні:

08:54 30.06.2017

Юрківська громада серед перших, і не тільки за основними показниками.

Кілька знакових подій сталося одразу у селі Юрківці. Про це говорив на сесії однойменної сільської ради голова Звенигородської районної ради під час робочої поїздки до цього населеного пункту.

15:02 26.06.2017

Змагалися кікбоксери

28-29 квітня у Рівному, в готельному комплексі "Айвенго", відбувся чемпіонат України з кікбоксингу за версією "WAKO" серед школярів. У ньому взяли участь близько 400 спортсменів з усіх областей України та команди Молдови.

11:21 26.06.2017

Успішні виступи піаністів

У кінці квітня — на початку травня відбулося кілька значних подій у мистецькому житті нашої школи. Це Всеукраїнський конкурс-фестиваль  для дітей та молоді "Весняний зорепад" у м. Черкаси, на якому учениця 3  класу фортепіано Аліна Качур (викладач Ольга Строїн) отримала диплом ІІ ступеня.

11:18 26.06.2017

Увага: літній відпочинок ваших дітей!

У мальовничій місцевості, посеред лісу, де височезні сосни та могутні дуби прагнуть до неба, завжди свіже чисте повітря та постійно чути спів птахів, розташований дитячо-юнацький оздоровчий табір "Звенигора".

11:13 26.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь