A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Об’єднання районів та утворення госпітальних округів на порядку денному наради в обласній раді

24 травня голова районної ради Володимир Кучер взяв участь в роботі загальних зборів Черкаського відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» котрі відбулися в Черкаській обласній раді за головуванням її очільника Олександра Вельбівця.

12:07 26.05.2017

В Неморозській школі буде нова котельня

Розпочато підготовку до опалювального сезону в закладах соціальної сфери району. Як мовить народна приказка – «Готуй сани влітку». Тож голова районної ради взяв на особистий контроль проведення ремонтних робіт, заміну обладнання та систем виробництва і постачання тепла на об’єктах районної комунальної власності.

11:58 18.05.2017

Оновлено майданчик відпочинку у міському парку

Майданчик відпочинку, що в міському сквері Звенигородки, споруджувався ще зо два десятки років тому і в задумах тодішніх керманичів мав стати центром проведення дозвілля молодого покоління. Так воно і було в наступні роки – гучні дискотеки дев’яностих – початку двотисячних років ще добре пам’ятають містяни. Але час спливає швидко.

11:12 18.05.2017

Тиждень безпеки праці на ПАТ "Звенигородський сироробний комбінат"

Попереджений – значить озброєний. Цей вислів, якщо поглянути на нього з точки зору безпеки праці, можна перефразувати: якщо знаєш про існуючу небезпеку – її виникнення можна попередити або значно зменшити наслідки.

16:37 15.05.2017

72-річниця Великої Перемоги

9 травня у місті Звенигородці відбулися святкова хода та мітинг на Пагорбі Слави з нагоди 72-річниці Великої  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  Традиційно розпочавшись від Стелли та пам’ятника танку Т-34, на честь визволителів міста, урочиста  колонна, під звуки духового оркестру, пройшла центральним проспектом.

17:03 10.05.2017

Відбувся турнір з футболу серед учасників АТО

  6 травня в Звенигородській школі інтернат спортивний – ліцей було проведено  міжрайонний  турнір з футболу «Кубок Героїв АТО» . В турнірі взяли участь 4 команди учасників АТО – з Тальнівського,  Лисянського, Катеринопільського і Звенигородського району. Перемогу виборола команда Тальнівського району, 2 місце – Лисянський, 3 - Звенигородський, 4 - Катеринопільський.  Голова  Звенигородської районної  ради Володимир  Петрович Кучер нагородив усіх учасників змагань медалями, а переможці  отримали  кубок.  По закінченні турніру  всіх пригощали смачною кашею та юшкою.

11:55 10.05.2017

100-річчя Вільного козацтва

“100 років тому, у квітні 1917 року, на Звенигородщині зародилося Вільне козацтво як своєрідна військово-міліційна організація українського селянства, мета якої спочатку полягала у захисті своїх сіл в умовах наростаючого громадського безладу, в тому числі і від мародерів та банд дезертирів, що хлинули з фронту. З часом козаки стали активними учасниками національної та соціальної боротьби. Газета «Звенигородська думка» писала: «Прийшли з фронту «товаріщі» большевики і почали, яко люде добре навчені на фронті «соціалізму» російськими чорносотенцями. Проводити свою програму «Що моє, то моє і що твоє – то теж моє» . Ось в таких умовах навесні 1917 року у селі Гусакове Звенигородського повіту (нині – Звенигородський район) зародився рух за утворення Вільного козацтва.»

16:47 03.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь