A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Про проведення ярмарку вакансій із Звенигородсько-Лисянським ОМВК

Звенигородський РЦЗ повідомляє, що 22 березня 2017 року був організований та проведений ярмарок вакансій  із Звенигородсько-Лисянським ОМВК, на якому було представлено інформацію про більш як 100 вакансій військових частин В 5912 та В 5975 Черкаського автомобільного батальйону Збройних Сил України.

11:10 31.03.2017

Низка сільських ФАПів отримали нове медичне обладнання

Завдяки децентралізації та успішній, злагодженій роботі владних і фіскальних органів з платниками податків, нинішнього року спостерігається збільшення надходжень до скарбниць усіх рівнів. Що в свою чергу відкриває можливості до впровадження на місцевому рівні, як масштабних проектів, так і зміцнення матеріальної бази закладів соціальної сфери.

15:26 28.03.2017

Робоча поїздка голови районної ради

23 березня голова районної ради Володимир Кучер здійснив робочу поїздку в с.Шевченкове, де предметно ознайомився з роботою соціальної сфери громади та інфраструктури села.

15:48 23.03.2017

В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ МОБІЛЬНІ СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ МВС

Пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням,  виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти України та надаватимуть громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

15:24 23.03.2017

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

17 березня в оновленій, після капітального ремонту, залі школи мистецтв  відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення за участі представників міської і районної влади та працівників житлово-комунальних підприємств м.Звенигородки.

15:54 20.03.2017

У Звенигородці відзначили добровольців

Цього року, 14 березня , в Україні вперше на державному рівні відзначається День українського добровольця, установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Вітчизни.

16:28 14.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь