A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Оголошення про набір кандидатів до складу присяжних

Відповідно до вимог статті 64 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та враховуючи подання Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області, Звенигородська районна рада проводить роботу щодо формування та затвердження списку громадян, які бажають бути присяжними Звенигородського районного суду Черкаської області.

11:04 25.04.2017

Про виплату щорічної разової грошової допомоги учасникам бойових дій

05 квітня 2017 року постановою Кабінету Міністрів України № 223 “Деякі питання виплати у 2017 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”

10:18 20.04.2017

Відбулись постійні комісії районної ради

12 квітня в кімнаті депутата районної ради відбулись засідання постійних комісій з питань охорони здоров’я, захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та соціального забезпечення (голова постійної комісії Коломійченко Д. Ю.),  та з питань агропромислового комплексу, економіки, регулювання земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів та надзвичайних ситуацій (голова постійної комісії Осадчий Ю.О. ).

16:01 19.04.2017

Інформація про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року

За І квартал 2017 року до районного бюджету надійшло 130635,2 тис.грн. доходів, що становить 37,8% до річного плану, в тому числі: 129246,6 тис.грн. – до загального фонду (96,1% до плану на І квартал та 37,8% до річного плану) та 1388,6 тис.грн. – до спеціального фонду (39,2% до річного плану).

14:58 07.04.2017

Працівники районної ради взяли участь у загальноміській толоці

6 квітня  2017 року, посадовці виконавчого апарату районної ради взяли участь у загальноміській перед великодній толоці з прибирання центральної частини міста Звенигородки. Хоча колектив районної ради налічує зовсім не значну кількість працівників, однак за завзятістю та старанням їм рівних ще варто пошукати.  І цього разу за невеликий проміжок часу вдалося зробити чимало - прибрати прилеглу до адмінприміщення ради територію, провести розчистку дерев та кущів, підмести пішохідні доріжки та винести чимало сміття, котре накопичилося за зимові місяці.  За словами голови райради Володимира Кучера – це не останній «суботник» до свят за участю радівців. Незабаром плануємо провести висадку декоративних та екзотичних дерев, а також хвойників та створити на галявині біля районної ради міні дендрологічний парк.

16:32 06.04.2017

Відбулося засідання конкурсної комісії

31 березня відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможця по посаду директора комунального підприємства дитячо-юнацького оздоровчого табору «Звенигора».

11:22 31.03.2017

Забезпечимо найголовніше!

Районна організація Товариства Червоного Хреста привертає увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів військових конфліктів та праці, інвалідів, багатодітних та неповних  сімей, дітей-сиріт, тяжкохворих, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

11:13 31.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь