A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Грант на ідею: як і де отримати кошти на проєкти громад

Гранти-це кошти, що надаються на безповоротній основі некомерційним організаціям або фізичним особам на реалізацію соціальних проєктів, благодійних програм, проведення досліджень, навчання, інші суспільно корисні цілі з наступним звітом про їх використання та результати зміни ситуації. Найчастіше виділення грантів відбувається в ході реалізації грантової програми.

21:32 02.02.2022

На Аскольдовій могилі український цвіт

104 роки тому 29 січня юні захисники Української Народної Республіки ціною власного життя зупинили наступ більшовицької армії, проявивши сміливість заради незалежності України.

08:47 29.01.2022

Грантова програма "Постковідний синдром"

Спеціалізоване інтернет-видання “Медправда” проводить конкурс на отримання гранта за написання інформаційно-аналітичної статті на тему “Постковідний синдром”. Мета проекту — всебічне інформування населення щодо наслідків захворювання, допомога у подоланні розладів здоров’я та психологічна підтримка всіх, хто стикнувся з COVID-19. До участі в конкурсі запрошуються лікарі з усієї України, що мають диплом про вищу медичну освіту державного зразка.   Грошова винагорода (грант) за найкращу статтю складає 10000 грн. Ознайомитися з умовами конкурсу та зареєструватися для участі можна на сайті Медправда

08:45 29.01.2022

Сьогодні – день визволення Звенигородки від нацистських окупантів

Уранці 28 січня 1944 року, атакуючи ворога під час Корсунь-Шевченківської битви, війська двох Українських фронтів перейшли в наступ і вже опівдні звільнили місто від окупації, яка тривала з 29 липня 1941 року. На нашій землі розгорнулися запеклі бої, але всі спроби гітлерівських військ вирватися з кільця були марними.

10:21 28.01.2022

27 січня міжнародна спільнота вшановує пам’ять жертв Голокосту

У роки Голокосту – жахливої трагедії, жертвами якої стали близько шести мільйонів євреїв, в Україні було розстріляно понад півтора мільйона людей. Дату 27 січня обрали для спогадів невипадково. Саме цього дня в 1945 році війська 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших нацистських таборів смерті – Аушвіц-Біркенау.

10:09 27.01.2022

Соборність: величний день єднання

23 роки поспіль в Україні відзначається День соборності. На Софійській площі в Києві 103 роки тому був урочисто проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, які об'єдналися під єдиним прапором. Відтоді 22 січня - національне свято. З кожним роком воно набуває все більше символізму, адже саме зараз нам, як ніколи раніше, потрібно об'єднатися заради майбутнього, незалежної, вільної України.

11:26 21.01.2022

У кожного в житті є шанс

Коли народжується дитина, то на небі засвічується її зіронька, яскрава й неповторна, яка протягом життя оберігає, є надійним путівником. Разом із людиною з'являється її доля, але кожен сам обирає свій земний шлях, улюблену справу, якій присвячує життя.

23:30 19.01.2022

Пам'ятаймо про незламних Героїв

16 січня в Україні - День пам’яті захисників Донецького аеропорту, які боролися за нього з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. З ініціативи самих захисників летовища, яких за мужність та неймовірну стійкість у 242-денному пеклі назвали кіборгами, вшановують загиблих побратимів, волонтерів, медиків.За офіційними даними, захищаючи Донецький аеропорт, загинули більше 200 військових. Це спецпризначенці 3-го окремого полку, бійці 79, 80, 81, 95 окремих аеромобільних та 93 окремої механізованої бригад, 57 окремої мотопіхотної бригади, 90 окремого аеромобільного та 74-го окремого розвідувального батальйонів, бійці полку «Дніпро-1», вояки Добровольчого українського корпусу та багато інших.Кіборги стали символом мужності й вірності ідеалам вільної та незалежної держави, спротиву українців російській військовій агресії. Обов’язок кожного з нас - пам’ятати про незламних Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну.

12:01 18.01.2022

Маланка щедрує, Василь посіває, Новий рік святкуємо, старий рік минає!

Сьогоднішній робочий день запам’ятається піднесеним настроєм: у Звенигородській районній раді лунали як дзвінкоголосі й радісні щедрівки від учасників творчих колективів Звенигородського центру культури й дозвілля імені Т.Г.Шевченка, так і ліричні різдвяні пісні у виконанні вихованців недільної школи Свято-Преображенського собору Української православної церкви м.Звенигородка.

20:55 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь