A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Діалоги та співпраця з громадами – шляхи до їх усебічного розвитку

12 жовтня 2021 року в сесійній залі Звенигородської районної ради відбувся захід у форматі «круглого столу» на тему «Упровадження сучасних інструментів управління землями в умовах нового земельного законодавства», у якому взяли участь заступник голови ради Ярослав Попко та керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган.

22:32 13.10.2021

Покрова в Козацькому

Шановні земляки та гості Звенигородського району!  Звенигородська міська територіальна громада, козаки села Козацького на чолі з депутатом Звенигородської районної ради Олегом Голубом запрошують 14 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці відсвяткувати День захисників і захисниць України, День Українського козацтва.

01:05 08.10.2021

Іще одна осінь у житті освітян

Осінь, спогади, роки, життя, думки- саме ці слова стали лейтмотивом урочистого заходу з нагоди Дня працівників освіти, що відбувся 1 жовтня в концертній залі Звенигородської дитячої школи мистецтв, згуртувавши вчителів, вихователів, керівників гуртків, бібліотекарів, технічних та медичних працівників, кухарів, тренерів, - усіх, хто щодня поспішає в країну знань, хто є невтомними творцями, які знають і смак перемоги, і ціну здобутків, і гіркоту втрат, хто має довгий учительський шлях, хто тільки-но розпочав засівати врожаями освітянську ниву, хто не впускає в серце спокій і на заслуженому відпочинку.

10:53 02.10.2021

Відбулася 6 сесія Звенигородської районної ради

30 вересня в сесійній залі проведено чергове засідання сесії VІІІ скликання. Пленарному засіданню передувала плідна робота народних обранців у шести постійних депутатських комісіях, у яких обговорено проєкти 25 рішень, що ввійшли до сформованого порядку денного.

16:30 30.09.2021

Медицина в селі: хто дбає про її розвиток?

Забезпечити якісну медичну послугу в громаді - справа непроста, ураховуючи кадровий голод, особливо в сільській місцевості, зношену медінфраструктуру, відсутність елементарного обладнання, боротьбу з поширенням коронавірусу. Децентралізація дала громадам можливість побудувати спроможну мережу закладів охорони здоров’я, належно зайнятися профілактикою захворювань.

01:23 30.09.2021

Бабин Яр - спільний біль епохи

Сьогодні – 80-ті роковини кривавої трагедії в Бабиному Яру. Ця жахлива подія ввійшла в українську історію як одне з наймасовіших знищень мирного населення під час Другої світової війни.У 1941 році нацисти перетворили Бабин Яр на могилу для 43 тисяч євреїв – мирних жителів Києва. Вдумаймося в страшні цифри Бабиного Яру:

15:04 29.09.2021

У Ватутіному попрощались із земляком-учасником ООС

Сумна звістка знову прилинула зі сходу держави в ще одну згорьовану українську родину. 20 вересня під час проходження військової служби за контрактом у зоні АТО/ООС раптово зупинилося мужнє серце земляка Віктора Аксьонова, бійця в/ч А 2120, старшого сержанта Збройних Сил України.

00:07 24.09.2021

Вшанували невмирущу історію української звитяги

22 вересня з нагоди Дня партизанської слави, який відзначається в незалежній державі з 2001 року, керуюча справами виконавчого апарату Звенигородської районної ради Ольга Вельган разом із керівниками району, Звенигородської міської ради, ветеранським активом узяла участь у всеукраїнському вшануванні подвигу партизанів і підпільників у період війни 1941-1945 років.

11:43 22.09.2021

Делегація Черкащини бере участь у роботі XXІ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації

21 вересня розпочала роботу XXI Всеукраїнська нарада-семінар для представників органів місцевого самоврядування з актуальних питань децентралізації, організована Українською асоціацією районних та обласних рад з метою спільного вирішення й напрацювання подальшого бачення розвитку публічної влади.

00:52 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь