A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

29 жовтня - БЕЗКОШТОВНІ екскурсії в Національному заповідникові «Батьківщина Тараса Шевченка»

Відповідно до наказу Міністерства культури та інформаційної політики України від 13.11.2020 №2302 «Про реалізацію права на відвідування підприємств, установ та організацій, які належать до сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики України, на пільгових умовах», частини другої статті 8 Закону України «Про культуру» та враховуючи лист представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з дотримання соціальних та економічних прав від 04.09.2020 № 7338.2/20/25.3 кожної останньої п’ятниці місяця Національний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка» мають можливість БЕЗКОШТОВНО відвідати:

23:00 27.10.2021

Більше 100 днів працює ринок землі: що варто знати?

Кирило Міненко, начальник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), повідомляє, що з 1 липня 2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення», який скасовує мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення. Отже, ринок землі сільськогосподарського призначення є відкритим в Україні вже понад 100 днів.

16:07 27.10.2021

Як отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон?

Звенигородський відділ Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області інформує, що  паспорт громадянина України для виїзду за кордон надається за бажанням особи, оформлюється дітям від народження строком на 4 роки, громадянам віком від 16 років - строком на 10 років. Громадянин України не може мати більше двох діючих паспортів для виїзду за кордон.

15:21 27.10.2021

У Звенигородці відбулася зустріч з очільником обласної державної адміністрації

26 жовтня в сесійній залі Звенигородської районної ради у форматі діалогу проведено робочу зустріч голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка з медиками, керівниками та державними службовцями райдержадміністрації, головами територіальних громад, депутатами районної та міської рад, підприємцями, директорами сільськогосподарських товариств Звенигородського району, у якій взяли участь працівники виконавчого апарату районної ради на чолі з головою Сергієм Струком.

00:21 27.10.2021

Як здобути цифрову освіту?

Понад 1 млн українців зареєструвалися на навчання в межах національного проєкту з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта від Міністерства цифрової трансформації України. Зокрема, на порталі Дія.Цифрова освіта зареєструвалися на навчання цифрових навичок понад 800 000 українців. Також понад 200 000 українців зареєструвалися на навчання у Всеукраїнській школі онлайн як складовій частині проекту Дія.Цифрова освіта.

00:19 27.10.2021

Тальянківський агротехнічний фаховий коледж відзначає 100-річчя з дня заснування

Легкокрилими птахами пролетіли роки над Тальянками, принісши 100 років місцевому агротехнічному фаховому коледжу. Ця поважна дата згуртувала 22 жовтня в стінах закладу вищої освіти гостей зі Звенигородського району, Черкащини та багатьох куточків України.

00:22 23.10.2021

Покрова в Козацькому: як освячували зброю і варили найсмачніший куліш

Цьогоріч 14 жовтня, у День захисників та захисниць України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, три величні події згуртували жителів та гостей Звенигородщини в славному селі Козацьке на святі українських традицій.

22:34 14.10.2021

Вітаємо університет з ювілеєм мудрості

Упродовж 7-12 жовтня 2021 року тривали святкові заходи з нагоди відзначення 100-річчя Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Мов у дивовижному калейдоскопі, змінювалися яскраві події: відкритий чемпіонат університету з легкоатлетичного кросу «Золота осінь», відкриття оновленого Музею історії ЧНУ та Музею історії книги, емоційна зустріч випускників усіх поколінь, прочитання «капсули часу», незабутня університетська дискотека, цікава презентація 46-го випуску газети «Наш національний» та колективної монографії, поява неймовірного фотоальбому «Історія університету у світлинах», науково-практична конференція на тему «ЧНУ: 100 років становлення».

22:33 13.10.2021

Діалоги та співпраця з громадами – шляхи до їх усебічного розвитку

12 жовтня 2021 року в сесійній залі Звенигородської районної ради відбувся захід у форматі «круглого столу» на тему «Упровадження сучасних інструментів управління землями в умовах нового земельного законодавства», у якому взяли участь заступник голови ради Ярослав Попко та керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган.

22:32 13.10.2021

Покрова в Козацькому

Шановні земляки та гості Звенигородського району!  Звенигородська міська територіальна громада, козаки села Козацького на чолі з депутатом Звенигородської районної ради Олегом Голубом запрошують 14 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці відсвяткувати День захисників і захисниць України, День Українського козацтва.

01:05 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь