A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

У полі зору- сталість проходження опалювального сезону

16 листопада в сесійній залі Звенигородської районної ради відбулося виїзне засідання обласного оперативного штабу із координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

01:57 17.11.2021

У Звенигородському районі виховують гідних нащадків козацьких традицій

12 років поспіль у нашій незалежній державі проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура», головною ідеєю якої є виховання в молодого покоління українців відданості Батьківщині та рідному народові, готовності обороняти землю, бути фізично розвиненими та духовно багатими. За цей час у багатьох школах Звенигородського району активні, сміливі, кмітливі, витривалі учні, педагоги-лідери, батьки, почесне козацтво ГО «Козачанський курінь Вільного Козацтва» згуртувалися в рої, курені, дружини, застави, чоти, які об’єднуються задля добрих справ, сумлінно навчаються військовій справі козацької держави.

15:37 13.11.2021

Сьогодні – День незалежності Польщі

11 листопада в Польщі святкують головне державне свято, яке щорічно відзначається на честь проголошення незалежності держави від панування Росії, Німецької та Австро-Угорської імперії в 1918 році.

15:41 11.11.2021

У дружньому родинному колі привітали працівників культури з професійним святом

9 листопада 2021 року у Звенигородському центрі культури й дозвілля відбулася святкова зустріч з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, у якій узяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк спільно із керівниками Звенигородської міської ради та районної державної адміністрації.

12:01 09.11.2021

На Черкащині презентовано першу інклюзивно-соціальну 3D-карту

Культурно-рекреаційно-туристична Черкащина: інклюзивно-соціальна 3D-карта – це сайт з 3D-маршрутами по Черкаській області для молоді та людей з інвалідністю, ураховуючи їх нозології (людям з порушенням зору, слуху та опорно-рухового апарату).

08:16 09.11.2021

22 роки, 30 країн, тисячі учасників

9 листопада, у День української писемності та мови, у закладах загальної середньої освіти територіальних громад Звенигородського району стартує І етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

20:51 08.11.2021

Завдяки соціальним працівникам світ стає добрішим

5 листопада 2021 року на запрошення колективу Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих голова Звенигородської районної ради Сергій Струк узяв участь в урочистому заході, приуроченому Дню працівника соціальної сфери України.

13:05 05.11.2021

Привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який щорічно відзначається в Україні в першу неділю листопада, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із керівниками Звенигородської районної державної адміністрації та міської громади завітав у колектив управління соціального захисту населення, щоб привітати з прийдешнім професійним святом.

15:01 04.11.2021

Міністерство охорони здоров’я України публікує роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19

Протипоказання до вакцинації може встановлювати сімейний або лікуючий лікар та надати відповідний висновок про тимчасове чи постійне протипоказання. За потреби лікар може направити пацієнта до профільного спеціаліста, за висновком якого остаточно приймає рішення, чи здійснювати вакцинацію відразу чи відтермінувати її до певного часу.

16:52 01.11.2021

Працівники районної ради долучилися до масштабної екоініціативи

Усе більших обертів набирає в Україні акція «Створюємо ліси разом», що стартувала 1 жовтня цього року в рамках програми Президента України «Зелена країна», підтриманої Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Державним агентством лісових ресурсів України, органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, закладами освіти, громадськістю.

22:38 30.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь