A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

В Україні відзначають День Європи

Цьогоріч він має для українців особливе значення. Ми щиро вдячні всій європейській спільноті за підтримку й простягнуту руку допомоги у війні з російськими загарбниками. Уже майже три місяці українці боронять демократичні європейські чесноти ціною власного життя. Україна - сильна європейська держава! ОБОВ'ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!

11:23 22.05.2022

Вишиванка- символ Батьківщини

16 років поспіль ідея студентки факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Лесі Воронюк єднає Україну вишиванковим розмаєм

08:54 19.05.2022

Грошова допомога ветеранам війни

Управління соціального захисту населення Звенигородської районної військової адміністрації повідомляє, що 07.05.2022 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 540 «Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про жертви нацистських переслідувань».

14:34 18.05.2022

Сьогодні День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

Майже 80 років минуло з часів трагічних подій депортації кримських татар- корінного народу з Кримського півострова, який став місцем поневірянь, гноблення, утисків. Народу, який був, є і буде частиною нашої держави.

11:46 18.05.2022

Не забуваймо українців, чиї долі понівечили варварські методи розправи

Щорічно в третю неділю травня, у День пам'яті жертв політичних репресій, в Україні з болем у серці й тугою в душі згадують тих, чию долю понівечили політичний геноцид комуністичної влади, несправедливі залякування, сфабриковані засудження, страшні розстріли, суворі в'язниці, нестерпні виправно-трудові табори. Унаслідок Великого терору 1937-1938 років знищено політичну, мистецьку, наукову еліту, деформовано суспільні зв’язки.

11:11 15.05.2022

Пам'ятаймо заради майбутнього

14 травня вшановуємо українців, які, ризикуючи власним життям і долями своїх рідних та близьких, рятували євреїв від знищення нацистами в роки Другої світової війни

11:44 14.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь