A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Вічна шана всім, хто протистояв нацизму

Щороку 8 травня разом із цивілізованим світом українці вшановують кожного, хто боровся з нацизмом у Другої світової війни. Мільйони скалічених доль, пошматованих життів, поранених душ і чимало причин, щоб сказати злу на планеті: ніколи знову!

19:25 08.05.2023

Зміцнюється співпраця служби зайнятості з організаціями громадянського суспільства

Днями на запрошення Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості громадська організація «Черкаський правозахисний центр» та представник сектору Звенигородського бюро правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели семінар для безробітних, зокрема для вимушено переміщених осіб, ветеранів та інших вразливих груп населення.

08:19 07.05.2023

Ще чотири генератори від Razom for Ukraine передано громадам

Набираючи ще міцніші оберти партнерства, 5 травня Благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» спільно зі Звенигородською районною радою продовжено реалізацію ІІІ етапу грантової взаємодії з благодійною організацією «Разом для України» ще в чотирьох громадах району.

07:09 06.05.2023

6 травня - День піхоти

Указом Президента України від 19.04.2019 року з метою вшанування мужності та героїзму воїнів, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також започаткування сучасних військових традицій установлено в Україні День піхоти, який відзначається щороку 6 травня.

06:59 06.05.2023

Генератори від благодійників – для безпеки в громадах

Благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» у партнерстві з виконавчим апаратом Звенигородської районної ради розпочато практичне втілення ІІІ етапу плідної грантової співпраці з українсько-американською благодійною організацією Razom for Ukraine щодо безоплатного надання громадам генераторів.

06:39 04.05.2023

Довкіллю-чистоту!

Щороку в Україні в рамках весняного місячника з благоустрою проводиться акція «За чисте довкілля», яка згуртовує жителів громад, працівників підприємств, установ та організацій у спільному прибиранні прилеглих територій, парків, доріг, водойм.

23:28 03.05.2023

Шануймо захисників державного кордону

30 квітня професійний день у прикордонників України - захисників держави, які цілодобово гарантують безпеку на українському кордоні, загальна протяжність якого становить 6992,982 км.

00:07 30.04.2023

Відбулась об'єднавча регіональна нарада з питань розвитку футболу у Звенигородському районі

26 квітня в сесійній залі Звенигородської районної ради спортивних активістів та представників колишніх районних федерацій Звенигородського, Катеринопільского, Лисянського, Тальнівського, Шполянського районів, міста Ватутіне згуртувала регіональна нарада з питань розвитку футболу, до якої долучилися голова районної ради Сергій Струк та його заступник Ярослав Попко.

14:09 27.04.2023

Чорнобиль: без права на забуття

Минуло 37 років звідтоді, як в історію України було вписано чорний день найбільшої за часів людства техногенної катастрофи - двох вибухів на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції. У повітря вирвалася хмара радіоактивного пилу, а вітер поніс небезпечні ізотопи, які осіли на землю, проникли у воду, спричинили появу смертельних хвороб у людей, особливо в тих, хто ціною власного життя приборкав радіацію в ядерному пеклі.

10:40 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь