A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Українки з Америки підтримуватимуть дітей зі Звенигородського району

25 травня 2023 року голова районної ради Сергій Струк узяв участь у зворушливій церемонії вручення щорічних персональних стипендій Союзу українок Америки, яка відбулася в гостинній атмосфері Черкаського державного бізнес-коледжу.

22:42 28.05.2023

Генератори від Razom for Ukraine передано ще двом громадам

23 травня Благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» спільно зі Звенигородською районною радою  завершено реалізацію III етапу грантової взаємодії з благодійною організацією «Разом для України» ще у двох громадах району.

21:36 24.05.2023

Герої - гордість держави

23 травня Україна  вшановує пам’ять всіх Героїв, які боролися за суверенітет і незалежність нашої держави та зараз здобувають на полі бою свободу, територіальну цілісність, право жити у вільній, незалежній державі. Цей день має особливу цінність, адже всіх громадян країни можна назвати героями, які по-своєму протистоять російській окупації.

07:38 23.05.2023

Генератори від благодійників – громадам району

22 травня благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» у партнерстві з виконавчим апаратом Звенигородської районної ради продовжено практичне втілення ІІІ етапу плідної грантової співпраці з українсько-американською благодійною організацією Razom for Ukraine щодо безоплатного надання громадам генераторів.

21:34 22.05.2023

Не забуваймо українців, чиї долі понівечили варварські методи розправи

Щорічно в третю неділю травня, у День пам'яті жертв політичних репресій, в Україні з болем у серці й тугою в душі згадують тих, чию долю понівечили політичний геноцид комуністичної влади, несправедливі залякування, сфабриковані засудження, страшні розстріли, суворі в'язниці, нестерпні виправно-трудові табори. Унаслідок Великого терору 1937-1938 років знищено політичну, мистецьку, наукову еліту, деформовано суспільні зв’язки.

22:05 20.05.2023

Музей-це місце зустрічі з минулим, дзеркало сьогодення, машина часу в майбутнє

18 травня у професійне свято працівників музеїв та в День вишиванки колектив Звенигородської районної ради на чолі з головою Сергієм Струком разом із в.о. міського голови Шполянської громади Олегом Кошовим, його заступницею Іриною Каландирець відвідали краєзнавчий музей комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Шполянської міської ради.

19:16 18.05.2023

Вишиванка - одяг вільних людей

Із початком російської агресії українська вишита сорочка стала символом незламної сили, ознакою сміливості та нерозривним зв’язком поколінь.

22:39 17.05.2023

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Традиційно в другу неділю барвистого травня українські родини відзначають День матері, щоб подякувати найріднішій людині за життя та порадувати її теплими побажаннями. Мама-найважливіша в нашому серці. Вона підтримує й любить  своїх дітей, радіє їхнім успіхам, завжди поруч у важку хвилину,  щиро хвилюється за кожен пройдений крок. Немає в нашому житті людини ближчої й ріднішої! Бути мамою – справа непроста, дуже відповідальна та почесна! Місія кожної неньки — зберегти духовний світ синів і донечок та їхню пам’ять про національну спадщину і своє походження. Діти – це майбутнє нашої держави, а матері його плекають. У цей травневий день щиро вітаємо всіх матусь - наших янголів-охоронців зі святом! Дякуємо вам за ніжність, турботу й підтримку, за нескінченне терпіння, любов та мудрість! У День матері висловлюємо  свою повагу жінкам, які втратили дітей-захисників українського народу. Хочемо, щоб ви знали: ваш син, донька з честю та гідністю боронили рідну землю, і їх внесок у захист нашої країни ми пам’ятатимемо й шануватимемо завжди. Міцного здоров’я та довгих літ вам, матусі! Мирних ранків, сонячних днів та перемоги нам усім!  ЦІНУЙМО МАМУ!

23:43 13.05.2023

9 травня –День Європи

Указом Президента України від 08.05.2023 №266 установлено в Україні День Європи, який відзначатиметься щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу. День Європи - свято на честь спільноти, яка є міцним  союзником України в боротьбі з рашизмом, надійним побратимом у боротьбі за всіма напрямками: на полі бою - зброєю, на дипломатичній передовій — рішучістю, проти ракетного терору та зимового блекауту, в економіці та на юридичному фронті.  Сьогодні  українці разом з усім  цивілізованим світом вшановують історичну єдність — єдність усіх європейців, і цей вимір є потужним стимулом для модернізації національної економіки, створення додаткових можливостей для виходу українських підприємств на зовнішній ринок та залучення інвестицій. Вітаємо всіх українців з Днем Євросоюзу! Пам’ятаймо, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас. Цінуймо підтримку! Перемоги, миру, добробуту та незламної віри в майбутнє України! Україна - це Європа. Європа - це ми!  З ДНЕМ ЄВРОПИ, УКРАЇНО!

07:58 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь