A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Підтримка захисників наближає перемогу

29 березня 2023 року за сприяння колективу Державного навчального закладу "Лисянський професійний аграрний ліцей", який очолює депутат Звенигородської районної ради Олександр Яцюк, передано для потреб Збройних сил України відремонтований  автомобіль "КАМАЗ". Упродовж півтора місяця завдяки синергії представників бізнесу, лідерів органів місцевого самоврядування тривали ремонтні роботи потужного  автомобіля, що потребував значного обсягу трудомістких інженерних робіт.  Завдяки згуртованій фінансовій та організаційній співучасті заступника голови Звенигородської районної ради Ярослава Попка, ремонтної бригади СТОВ "Агро-П" під керівництвом Андрія Попка, депутатів Черкаської обласної ради В'ячеслава Бабенка й Олександра Воскобойніка,  меценатів Євгенія Головнича й Сергія Джуглі двигун та інші комплектуючі великої вантажівки отримали нове дихання, а також військове маскування. Якісне технічне оснащення войовничого  автомобіля, призначеного для виконання бойових завдань, - це ще один добрий вчинок земляків, що допомагатиме нашим захисникам виганяти окупанта-терориста з рідної землі, рятувати життя хоробрих воїнів.  ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

20:15 29.03.2023

Окреслили пріоритети на робочий тиждень

Під керівництвом голови районної ради Сергія Струка підсумовуємо  результати 11 чергової сесії районної ради VІІІ скликання; плануємо хід реалізації третього етапу співпраці з Благодійним фондом "Розвиток батьківщини Тараса Шевченка" у проєкті від Razom for Ukraine; долучаємо педагогів до опитування щодо якості навчальних буклетів, наданих  Міжнародним  благодійним  Фондом Брето; продовжуємо підвищення професійної кваліфікації шляхом проходження онлайн-курсу «Англійська для кар'єрного зростання» університету Пенсильванії, Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки на освітній платформі Prometheus. Почався 397-й воєнний світанок. Хоробрі, відчайдушні та нездоланні захисники наближають переможний день. ВІРМО, НЕЗЛАМНА КРАЇНО!

12:33 27.03.2023

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Сьогодні ви зустрічаєте  професійний день на бойовій варті. Дякуємо вам за мужність,героїзм, відповідальність та незламність у служінні державі, щиру любов до рідної України! Хай береже вас Бог! Міцного здоров’я, добра й миру! ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!

08:26 26.03.2023

Ушанували світлу пам'ять Героя України

25 березня, у день загибелі в автокатастрофі В’ячеслава Максимовича Чорновола, у музеї-садибі в селі Вільховець згуртувалася громадськість, щоб згадати палкого патріота держави, який загинув у 1999 на шосе під Борисполем за нез'ясованих обставин.  Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган спільно з керівниками Звенигородської міської ради, районної військової адміністрації, жителями Звенигородської громади пригадали сторінки життя українського політика, публіциста, літературного критика, політичного в'язня, лідера національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х-90-х років. Неоціненним  є внесок В’ячеслава Чорновола в здобутті незалежності нашої Батьківщини. Власним прикладом він продемонстрував усім, як потрібно боротися за вільну Україну, адже за свою діяльність майже 15 років провів за гратами, із непохитним патріотизмом, незламним духом домігшись ухвалення Декларації про державний суверенітет та Акту про незалежність України. "Україна розпочинається з тебе. Дай, Боже, нам любити її понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі». Нехай ці слова Героя України зміцнюють нашу віру в час, коли українське небо оповите порохом війни, коли всі разом демонструємо згуртованість у боротьбі із загарбниками. В’ячеслав Чорновіл завжди буде взірцем синівської любові до України, активної боротьби проти дискримінації рідного народу. Він зробив чимало для того, щоб українці вийшли із колоніального гніту московії, але боротьба ще триває. БОРЕМОСЯ ЗА МИРНЕ ЗАВТРА!

10:51 25.03.2023

Сьогодні професійний день службовців та працівників Служби безпеки України

Ви стоїте на варті державної безпеки, боретеся із внутрішніми ворогами-зрадниками й колаборантами, затримуєте агентів і шпигунів, запобігаєте кібератакам. Ваші професійні знання сприяють проведенню спецоперацій, звільненню полонених українців та виконанню воєнних завдань.

09:48 25.03.2023

Усесвітній день води – 2023: прискорення змін

Щороку 22 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день води. Метою проведення цього заходу є підвищення рівня обізнаності про значення й важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціональне використання водних ресурсів сприяє піднятттю рівня економіки й соціального добробуту.

13:44 22.03.2023

Проведено 11 чергову сесію Звенигородської районної ради

21 березня 2023 року відбулося чергове пленарне засідання сесії VІІІ скликання за участю 32 депутатів районної ради та запрошених: Гасича Олександра Васильовича - керівника Звенигородської окружної прокуратури; Сташенка Ігоря Петровича – начальника Звенигородського міжрайонного відділення управління Служби безпеки в Черкаській області, першого заступника начальника Звенигородської РВА Дмитра Задеряки, голів територіальних громад.

15:05 21.03.2023

Ширшають горизонти співпраці служби зайнятості з громадами

Днями відбулася робоча зустріч керівника Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрія Федоренка, його заступниці Людмили Грицай із головою Шевченківської сільської ради Сергієм Смальком. У ході діалогу обговорили стан ринку праці, економічні та соціальні перспективи розвитку громади, шляхи вирішення питань, що належать до компетенції служби зайнятості.

21:14 20.03.2023

Розпочато конкурсний відбір медіаторів

Смілянський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє про оголошення конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

12:50 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь