A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Із Днем місцевого самоврядування!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування територіальних громад Звенигородського району, депутати районної, обласної та місцевих рад, ветерани служби!

09:40 07.12.2022

Відзначили внесок у перемогу згуртованих волонтерів ліцею

У Міжнародний день волонтера голова Звенигородської районної ради Сергій Струк спільно з депутатом Звенигородської міської ради, головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгенієм Петровим завітали у Звенигородський ліцей, який очолює директорка Оксана Волощук.

15:58 05.12.2022

Волонтери-надійний і могутній тил

Почалася 285-та доба війни. Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день волонтера, а в Україні це 285-й день людей доброї душі, полум'яного серця, світлого розуму й безмежної відваги. Чому? Щоб перемога була ближчою, упевненішою й згуртованішою…

11:18 05.12.2022

Мистецтво- надійна зброя культурного фронту

В останній робочий день цього тижня колектив Звенигородської районної ради на чолі з головою Сергієм Струком долучився до благодійної мистецької ярмарки та концерту на підтримку Збройних сил України, що відбулися у Звенигородському Центрі культури й дозвілля.

20:43 03.12.2022

3 грудня день народження Григорія Сковороди

Минає  300 років із дня народження поета з Полтавщини, але його слова актуальні, як ніколи. Українці бережуть та вивчають інтелектуальний спадок мандрівного філософа-вільнодумця й педагога.

13:43 03.12.2022

3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю

На жаль, багато травм, інфекцій, неврологічних розладів чи інших захворювань сьогодні є невиліковними та обмежують осіб у фізичних можливостях, тому вони не можуть виконувати звичні для кожної здорової людини функції. Від цього страждають близько 15% людей на планеті. Особи з інвалідністю часто стикаються з фізичними, інформаційними бар'єрами, створеними самим суспільством.

08:56 03.12.2022

Ще одна добра справа благодійників для місцевої медицини

У перший зимовий день голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із депутатом Звенигородської міської ради, головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгеній Петров завітали в акушерсько-гінекологічне відділення КНП «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», яким опікуються під час воєнного стану.

10:33 02.12.2022

Нам - світла й тепла рідної країни, ворогам- холоднечі чужини

«Зараз усім складно, але ми повинні триматися заради майбутнього наших дітей. Не маємо права на паніку та чвари в умовах дефіциту електроенергії»,- саме цей заклик став лейтмотив зустрічі, яка відбулася 30 листопада за участю голови Звенигородської районної ради Сергія Струка, депутата Звенигородської міської ради, голови Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгенія Петрова та керівника відокремленого структурного підрозділу «Звенигородські енергетичні мережі» ПАТ "Черкасиобленерго» Олега Ярошинського.

12:38 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь