A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Із Днем працівників прокуратури України!

Шановні працівники Звенигородської окружної прокуратури, Катеринопільського, Лисянського, Тальнівського, Шполянського відділів, відділів у межах територіальної юрисдикції Черкаської області, ветерани галузі!

09:08 01.12.2022

Ще одне авто від благодійників заради перемоги

Цю зворушливу історію, одним із головних героїв якої є Дмитро Головатий- волонтер-депутат Звенигородської районної ради, розповіла у своєму профілі на Facebook Ольга Петриченко, уродженка села Майданецьке, що на Тальнівщині.

09:48 30.11.2022

Голодомор - біль душі й пам’ять серця

Щорічно в четверту суботу листопада вшановується національний День пам’яті жертв голодоморів. Голодомор-це геноцид народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом з наміром знищити українську націю. Способом його реалізації став штучний масовий голод, який спричинив загибель мільйонів українців.

12:17 26.11.2022

26 листопада о 16.00 год. долучаймося громадами до міжнародної акції «Запали свічку пам’яті»

Установімо запалені вогники на підвіконнях у пам'ять про замучених голодом українців, створімо поминальні композиції з калини та колосків, теплим словом і спогадами очевидців згадаймо про болюче минуле.

08:11 26.11.2022

Проти духу добра волонтерів ворожа зброя безсила

Благодійний фонд "Трипільська СІЧ" під керівництвом Віталія Задоєнка, який започаткував свою діяльність на Кіровоградщині, за час війни неодноразово брав участь у перевезенні гуманітарної допомоги із західної частини України, з-за кордону, активно підтримує 24 окрему механізовану бригаду імені короля Данила Галицького.

11:02 23.11.2022

Прагнення до свободи - учора, боротьба й нездоланність-сьогодні, гідна Україна- завтра

Україна – це історія народу, який протягом багатьох віків бореться за свою свободу й незалежність. Наша незламна держава не раз гідно піднімалася з колін, залишаючись нездоланною для ворогів.

10:56 21.11.2022

Шановні аграрії - люди світанкової зорі! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Цього року ви сіяли, вирощували й жнивували так, як робили віками на своїй землі-годувальниці. Зараз вона палає у вогні, тому смак воєнного врожаю терпкий, але дорогий кожному українцю. Багато працівників галузі змінили звичне ремесло на військову справу, щоб нищити лютого ворога, гнати його з неозорих дорідних полів.

11:07 20.11.2022

Сьогодні - Всесвітній день дитини

Коли янголи в небі випромінюють світло, здійснюються мрії, бо на Землі з'являються маленькі люди - наші діти. Спочатку неспокійні, потім невгамовні, завжди смішні, дзвінкоголосі, а ще безтурботні, зі щирими та добрими серцями, із допитливими оченятами.

11:05 20.11.2022

Комунікація – важлива складова розвитку громади

Упродовж 16-17 листопада працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в онлайн-тренінгу «Інформування, комунікація і залучення жителів громади до демократичних процедур в умовах воєнного стану» шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

10:20 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь