A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Комунікація – важлива складова розвитку громади

Упродовж 16-17 листопада працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в онлайн-тренінгу «Інформування, комунікація і залучення жителів громади до демократичних процедур в умовах воєнного стану» шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

10:20 18.11.2022

Вітаємо, студенти! Сьогодні – ваш день!

Нині Україна у вогні, тому принади найкращої, непередбачуваної, незабутньої життєвої пори руйнує війна, яка шматує вашу молодість. Замість теплих і світлих аудиторій ви навчаєтеся в укриттях або й далеко за межами України, проте вільнолюбивий дух, волонтерські прагнення, невичерпну людяність та жагу до знань ніколи не зруйнує ворог у студентських серцях.

13:47 17.11.2022

Освятили авто: уже шостий автомобіль передає українським захисникам згуртований осередок козацтва

Днем незламного патріотичного духу та злагодженої праці заради спільної перемоги над рашистськими окупантами назвав депутат Звенигородської районної ради, засновник і отаман громадської організації «Козачанський курінь Вільного козацтва» Олег Голуб подію, що відбулася 15 листопада.

20:16 16.11.2022

16 листопада відзначають свій професійний день працівники радіо, телебачення та зв'язку України

Вітаємо зі святом сучасних, самобутніх, натхненних, досвідчених творців слова, думки, емоцій - журналістів-телевізійників, працівників сфери радіо, представників Інтернет-ЗМІ, фахівців зв'язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і такого важливого сьогодні Інтернет-зв'язку, а також юних аматорів теле- та радіопростору.

11:11 16.11.2022

Щоб полегшити нелегку щоденну працю кухарів

Продовжуючи співпрацю із Razom for Ukraine, запорукою якої є довіра й відповідальність, Благодійний фонд «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» звернувся до цієї українсько-американської організації з проханням про ще одну соціально важливу підтримку. Дізнавшись про потребу Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих в картоплечистці промисловій, порушили клопотання про сприяння в її придбанні.

20:56 15.11.2022

З Днем виноградаря і винороба!

На підтримку ініціативи працівників виноградарсько-виноробної галузі втретє в Україні відзначається професійне свято-День виноградаря і винороба.

09:17 13.11.2022

Збережемо збіжжя в зернових рукавах

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), а також Міністерство аграрної політики та продовольства України в партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад розпочали роздачу українським аграріям рукавів для зберігання зерна.

20:57 11.11.2022

Фонд Брето дбає про якісну освіту й емоційну стійкість українських дітей

Завдяки знайомству з Олександрою Лісогор, випускницею Шполянського ліцею №5, нині менеджеркою освітніх програм в Україні Фонду Брето (La Fundacion Breteau), працівники виконавчого апарату районної ради дізналися, що ця некомерційна організація прагне створити світ, де кожна дитина може отримати якісну освіту незалежно від свого походження чи місця проживання.

12:21 11.11.2022

Сьогодні – День незалежності Польщі

11 листопада в Польщі святкують головне державне свято - Narodowe Święto Niepodległości, яке щорічно відзначається на честь проголошення незалежності держави від панування росії, Німецької та Австро-Угорської імперії в 1918 році.

09:17 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь