A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

По-родинному привітали працівників культури з професійним святом

9 листопада у Звенигородському центрі культури й дозвілля імені Т.Г.Шевченка відбулася святкова зустріч з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, у якій узяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк спільно із керівниками Звенигородської міської ради та районної військової адміністрації.

12:37 09.11.2022

Сьогодні свято людей, які торкаються струн душі

Вітаємо працівників культури тa майстрів народного мистецтва-творчих, самобутніх, натхненних, які не уявляють свого життя без української пісні, музики, живопису, театру, танцю, книги, хто робить культуру сучасною, цікавою, із професійним святом, яке відзначається в Україні 9 листопада!

12:35 09.11.2022

Командоутворення- чинник стабільної роботи

«Один у полі не воїн» – говорить народна приказка, істинність якої доводять життєві реалії. Дійсно, одній людині складно швидко реагувати на зміни в економіці, політиці чи бізнесі. Ось чому важливо будувати згуртований колектив, у якому поділяють спільні цінності, беруть на себе відповідальність за рішення та дії.

15:45 08.11.2022

Триєдність заради перемоги

4 листопада до голови Звенигородської районної ради Сергія Струка звернувся очільник Черкаської районної ради Олександр Василенко з проханням допомогти в пошукові берців для 5-ти чоловіків, яких найближчими днями мобілізують для виконання військового обов’язку.

16:10 07.11.2022

У Шполянській громаді нові перемоги на мистецькому фронті

Вони, немов життєдайна енергія, що струменить наперекір воєнним тривогам, мов лагідні промінчики, завжди схожі на диво, а ще-жайворонки, живчики. У цих здібних, згуртованих дітей рухливе й виразне сьогодення. Насичена тренувальна діяльність, цікавий освітній процес, численні перемоги в конкурсах та фестивалях хореографічного мистецтва, доброзичлива атмосфера й висока організованість - це грані роботи студії сучасного танцю «Еліт» Центру культури та дозвілля Шполянської міської ради.

16:09 07.11.2022

З добром завжди світлішає людська душа

4 листопада на запрошення колективу Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих голова Звенигородської районної ради Сергій Струк узяв участь у заході, приуроченому Дню працівника соціальної сфери України.

22:24 05.11.2022

Привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який щорічно відзначається в Україні в першу неділю листопада, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із депутатом Звенигородcької міської ради, головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» Євгенієм Петровим, заступником голови Зенигородської міської ради Оксаною Бугаєнко та заступникам голови Звенигородської районної військової адміністрації Олександром Дубовим завітав у колектив управління соціального захисту населення, щоб привітати з прийдешнім професійним святом.

12:09 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь