A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Єднаємося, бо на війні немає чужого горя

Між Черкасами і колись мальовничим селищем міського типу Нововоронцовка, що на Херсонщині, більше 300 кілометрів. Нині це не лише нелегка відстань між українськими населеними пунктами, а дорога турботи, добра й допомоги, що з'єднала жителів Шевченкового краю та незламних мешканців херсонських степів, які поступово оговтуються від ворожої окупації.

22:16 29.12.2022

Історія волонтерської сили пишеться щодня

Депутат Звенигородської районної ради Дмитро Головатий, який разом із волонтерами Благодійного фонду «Трипільська СІЧ» робить чимало добрих справ задля перемоги, нещодавно не вперше надав допомогу для організації поїздки до захисників-земляків на схід України.

22:14 29.12.2022

З Різдвом Христовим!

Тепло цьогорічного Різдва однаково зігріває душу всіх християн світу, єднає їхні любов та милосердя, надихає на добрі справи й світлі почуття

11:17 25.12.2022

Ушановуємо пам’ять сина української нації

24 грудня, у день народження В’ячеслава Максимовича Чорновола - Героя України, українського політика, публіциста, літературного критика, політичного в'язня, лідера національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х-90-х років, у музеї-садибі в селі Вільховець згуртувалася громадськість, щоб згадати палкого патріота держави. Цьогоріч керівникові Народного Руху України виповнилося б 85 років, якби не загибель 25 березня 1999 року за нез’ясованих обставин в автокатастрофі на шосе під Борисполем.

12:35 24.12.2022

24 грудня - День працівників архівних установ

Вітаємо архіваріусів, архівістів Звенигородського району із професійним днем! Ви щодня бережете й примножуєте документальну скарбницю українського народу, накопичену впродовж багатьох років, у якій зафіксовані історії підприємств, громадян та району загалом, що єднають минуле, сьогодення й майбуття.

12:33 24.12.2022

Живемо в суспільстві відповідальних громадян

На запрошення голови районних організацій Товариства Червоного Хреста та ветеранів Володимира Слинька заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко взяв участь у спільному розширеному засіданні президій цих організацій, що відбулося 21 грудня в сесійній залі Звенигородської міської ради.

12:49 22.12.2022

22 грудня – День енергетика

У професійний день вітаємо працівників Шполянської, Лисянської, Тальнівської, Катеринопільської філій відокремленого структурного підрозділу «Звенигородські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго», енергетиків підприємств, установ Звенигородського району!

11:01 22.12.2022

Благодійність: щоб було легше…

«Подана вами історія відповідає всім критеріям конкурсу та є надихаючим прикладом тристоронньої співпраці. Саме тому вона потрапить до цьогорічного Збірника історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», - таке електронне повідомлення отримали 13 вересня в Благодійному фонді «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» від Центру демократії та верховенства права.

18:28 21.12.2022

Єдність заради перемоги

Результати партнерства ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» зі Звенигородською районною радою визнано кращими й надихаючими за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

16:46 21.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь