A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Декларуймо доброчесно

Згідно з підпунктом «б» пункту 1 частини першої статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) депутати місцевих рад є суб’єктами декларування та зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація) за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК), шляхом заповнення на офіційному вебсайті НАЗК з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі-Реєстр декларацій), за посиланням https://public.nazk.gov.ua/.

11:01 07.03.2023

Діалог про Україну: відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад

4 березня в сесійній залі Звенигородської районної ради керівники 17-ти громад району, районної військової адміністрації в онлайн-форматі долучилися до засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. У відеоконференції взяв участь заступник голови районної ради Ярослав Попко.

20:27 04.03.2023

Поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи

Звенигородська філія Черкаського обласного центру зайнятості повідомляє, що Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», спрямовану на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи. На її реалізацію державою виділено 9,6 млн грн.

18:40 02.03.2023

Хай буде весна!

Позаду – найважча в українській історії зима, у якій ми виграли битву за тепло, світло, воду. Нашу надію зміцнювали героїчні захисники ЗСУ, мужні енергетики, безстрашні рятувальники, відповідальні комунальники.

18:57 01.03.2023

Сильне місцеве самоврядування – фундамент стійкості України

Сьогодні працівники виконавчого апарату районної ради долучилися до участі у Всеукраїнському онлайн-форумі «Децентралізація -2023.Законодавчий порядок денний в умовах війни», який організували Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, ГО «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», інформаційний партнер – портал «Децентралізація».

20:00 28.02.2023

Самоосвіта – це must have для кожного публічного службовця

Зі зміною системи життєвих пріоритетів стрімко переорієнтовуються професійні вимоги до тих, хто працює в органах місцевого самоврядування. Якщо раніше знання англійської мови, уміння вести ділові діалоги, стресостійкість, комунікабельність були перевагами на ринку праці, то зараз це невід’ємні ключові компетенції.

12:55 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь