A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Освітні хаби - майданчики для навичок майбутнього

«Анонсувавши кілька тижнів тому задум про створення освітніх хабів, сьогодні разом з учнями й педагогами радіємо їх відкриттю», - говорить заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко. Днями він разом із головою громадської організації «Черкаський правозахисний центр» Тарасом Щербатюком знову побували в опорному закладі загальної середньої освіти «Бужанський ліцей Бужанської сільської ради» та в Лисянському ліцеї №2 Лисянської селищної ради.

07:25 06.02.2023

Допомога обороноздатності країни

У рамках співпраці Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості та Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки сьогодні відбувся ярмарок військових вакансій. Мета заходу – інформування населення про можливість укладання контракту на проходження військової служби.

17:03 03.02.2023

Оформлення та видача паспорта громадянина України вперше після досягнення 18-річного віку

Уже майже рік триває повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією. Багато українців під час евакуації із зони бойових дій втратили свої документи, зокрема паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон.

12:58 03.02.2023

Звенигородська філія Черкаського обласного центру зайнятості повідомляє

Урядом ухвалено рішення, згідно з яким сума компенсації роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб зросте до 6700 грн. Торік Звенигородською філією профінансовано виплати на загальну суму 143 тис. грн. за працевлаштування 12 внутрішніх переселенців.

11:49 02.02.2023

Розширюємо горизонти для створення нових можливостей

31 січня на запрошення Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) працівники виконавчого апарату районної ради на чолі з головою Сергієм Струком узяли участь в онлайн-зустрічі з потенційними грантоотримувачами на тему «Global Road Safety Part».

17:24 31.01.2023

На Аскольдовій могилі український цвіт…

105 років тому 29 січня юні захисники Української Народної Республіки ціною власного життя зупинили наступ більшовицької армії, проявивши сміливість заради незалежності України. Затримавши ворога на чотири дні біля залізничної станції Крути, київські юнаки дали змогу владі УНР розгромити повстання російської п’ятої колони в Києві, вибороти міжнародне визнання для своєї молодої держави.

09:05 29.01.2023

Пам'ятаємо переможців, які здобули мирне життя

Уранці 28 січня 1944 року, атакуючи ворога під час Корсунь-Шевченківської битви, війська двох Українських фронтів перейшли в наступ і вже опівдні звільнили Звенигородку від окупації, яка тривала з 29 липня 1941 року.

09:55 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь