A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Самоосвіта – це must have для кожного публічного службовця

Зі зміною системи життєвих пріоритетів стрімко переорієнтовуються професійні вимоги до тих, хто працює в органах місцевого самоврядування. Якщо раніше знання англійської мови, уміння вести ділові діалоги, стресостійкість, комунікабельність були перевагами на ринку праці, то зараз це невід’ємні ключові компетенції.

12:55 27.02.2023

Війна єднає

«Батьки і браття! Нинішня наша побіда — велике діло для нас. Чим ми побідили? Чи нашим оружжям тілько? Ні. Чи нашою хитрістю тілько? Ні. Ми побідили нашим громадським ладом, нашою згодою і дружністю. Уважайте добре на се! Доки будете жити в громадськім порядку, дружно держатися купи, незломно стояти всі за одного, а один за всіх, доти ніяка ворожа сила не побідить вас»,- мудрі слова Захара Беркута з однойменної історичної повісті Івана Франка, написаної 140 років тому.

12:48 27.02.2023

У фокусі уваги - потреби внутрішньо переміщених осіб

«В обов’язки народного депутата України входить не лише законодавча діяльність у Верховній Раді, а й робота на окрузі з населенням. В умовах воєнного стану працюємо в нових, критичних умовах, демонструючи приклад стійкості та згуртованості, спрямованої на забезпечення життєдіяльності країни. Разом із територіальними громадами вирішуємо важливі завдання гуманітарної та соціальної сфери, підтримуємо волонтерський рух, внутрішньо переміщених осіб, територіальну оборону, забезпечуючи потреби цивільних та військових», - так окреслив мету свого візиту на Звенигородщину народний обранець Андрій Стріхарський.

18:54 23.02.2023

Шлях до захисників з вірою в перемогу

«Не зважали ні на рвучкий вітер, ні на зливу із мокрим снігом, що заліплював лобове скло наших трьох автомобілів, бо ми їхали до своїх, поспішали до рідних хлопців на передову», - такими словами-спогадами починає розповідь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк. Разом із головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», депутатом Звенигородської міської ради Євгенієм Петровим, із відчайдухами - волонтерами Віталієм Вовченком, Миколою Дяченком, Юрієм Полив’яним, Богданом Прокопенком, Борисом Лещенком вони повернулися звідти, де сильно б’ють російських чужинців наші мужні захисники. Споряджені смаколиками, засобами гігієни, продуктами харчування, будівельними матеріалами, ліками, одягом, фруктами, цигарками, лопатами, сокирами, долали українськими шляхами впродовж двох діб відстань, яка міцно єднає відносно безпечний тил в серці України й окуповані області, де ведеться запекла боротьба за вільне життя.

13:13 22.02.2023

Фонд Брето продовжує дбати про українських дітей

У рамках розпочатої у 2022 році співпраці з Олександрою Лісогор, менеджеркою освітніх програм в Україні Фонду Брето (The Breteau Foundation Ukraine), центр турботи Звенигородської районної ради отримав торбинки з канцелярським приладдям.

19:37 21.02.2023

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

Мова – важлива ознака національної ідентичності, культури й історії народу. Ліна Костенко писала: «Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову»

08:39 21.02.2023

Сьогодні країна вшановує памʼять Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2014 року на Майдані загинуло 49 осіб, за час Революції Гідності - 104 патріоти України. Герої Небесної Сотні, мужністю, силою незламного духу й стійкістю яких захоплюється світ, за прагнення народу до європейських цінностей, свободу й оновлення країни заплатили страшну ціну – своє життя. Серед загиблих були люди різні за віком, національністю та сферою діяльності. Більшість із них – молоді, сильні - ті, чиє життя лише розцвітало…

08:54 20.02.2023

31 рік тому Верховна Рада України затвердила тризуб малим гербом України

У статті 20 Конституції України сказано: «Великий Державний Герб України встановлюється з урахуванням малого Державного Герба України та герба Війська Запорізького... Головним елементом великого Державного Герба України є Знак Княжої Держави Володимира Великого (малий Державний Герб України)".

09:05 19.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь