A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Ветерани війни можуть отримати 16 тисяч гривень: стартував новий проєкт підтримки

17 лютого Українська асоціація районних та обласних рад провела спільну з Міністерством у справах ветеранів України онлайн-нараду, де було презентовано електронний сервіс «єВетеран».

14:04 17.02.2023

Афганістан… Вічна рана і пам’ять серця

15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, біля пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам жителі Звенигородки згадали війну в Республіці Афганістан, яка тривала 10 років – з грудня 1979 року до лютого 1989.

13:33 15.02.2023

Скриня укриття допомагатиме долати тривожність

Під час нещодавнього візиту голови Звенигородської районної ради Сергія Струка й депутата районної ради Олександра Петрова у Звенигородський опорний заклад загальної середньої освіти імені Тараса Шевченка його директор Сергій Носацький поділився радісною для всього колективу звісткою. Долучившись до спільного проєкту громадської організації «Смарт освіта» і сімейної та дитячої психологині Світлани Ройз, разом із 14-ма школами України першими отримали «Скриню укриття».

13:05 12.02.2023

Подружжя з Чернігівщини релокувало бізнес у Звенигородській громаді

З 24 лютого 2022 року кожен із нас відчув і несе нині на собі весь тягар і біль війни, вирішує щоденні труднощі, допомагає фронту або тим, хто постраждав. Є інші, не менш мужні люди, які, стиснувши міцно силу волі, організовують власну справу та тримають надійний фінансовий стрій держави.

15:54 11.02.2023

Продовжуємо навчатися з проєктом PROSTO

Третій рік поспіль працівники виконавчого апарату районної ради підвищують фаховий рівень у сфері інформування населення шляхом участі в різноманітних тренінгових програмах.

15:52 11.02.2023

П’ять автомобілів за півтора тижня

Депутат Звенигородської районної ради Дмитро Головатий разом із волонтерами-жителями села Майданецьке Тальнівської територіальної громади, однодумцями із Благодійного фонду «Трипільська СІЧ» постійно тримає воєнний стрій. Більше 20-ти членів фонду під керівництвом Віталія Задоєнка, які проживають у Тальному, Смілі, Ватутіно та Новоархангельську, надають власні кошти та сприяють пошукові, придбанню й передачі автомобілів для захисників, беруть участь у зборі військової амуніції, продуктів харчування, особисто долучаються до гуманітарних поїздок у місця бойових дій та налагоджують співпрацю з благодійними організаціями.

12:01 09.02.2023

Не заради нагород

7 лютого у Звенигородській районній раді відбулася дружня зустріч із настоятелем храму Великомученика Георгія Переможця ПЦУ м.Звенигородка, протоієреєм Віктором Піхуром. Священник завітав, щоб виконати приємну місію - вручити колективові Подяку особового складу та управління танкового батальйону 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

10:43 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь