A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Пам'ятаємо переможців, які здобули мирне життя

Уранці 28 січня 1944 року, атакуючи ворога під час Корсунь-Шевченківської битви, війська двох Українських фронтів перейшли в наступ і вже опівдні звільнили Звенигородку від окупації, яка тривала з 29 липня 1941 року.

09:55 27.01.2023

Почесно й відповідально бути серед кращих

Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) узагальнено практики переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом», у якому Звенигородська районна рада здобула І місце.

11:22 25.01.2023

Долучилися до волонтерського десанту

334-й воєнний світанок. Іще один похмурий січневий день. За вікном, але не в душах тих, хто зігріває теплими променями захисників-земляків. Об'єднані світлом перемоги, такими є жителі Стеблівської громади. У селищному будинку культури, у школах, які є міцними волонтерськими осередками, а ще в кожній оселі навіть при світлі свічок робота кипить ледь не цілодобово, особливо коли надходить термінове замовлення з фронту чи планується поїздка туди, де найзапекліше б'ють біснуватого ворога.

09:36 24.01.2023

Не віддамо своє: соборність - мета перемоги

Сьогодні згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки 22 січня 1918 року та Акт Злуки українських земель в одній державі - Соборності Української Народної Республіки із Західноукраїнською Народною Республікою 22 січня 1919 року, що увінчав духовне й територіальне єднання українців, розділених кордонами тогочасних імперій.

09:27 22.01.2023

Іще один день доброти

З ініціативи депутата Черкаської обласної ради Олександра Коваленка запроваджено дієву співпрацю з благодійною організацією із Закарпаття «Міжнародний благодійний фонд «Будемо жити», який очолює Мирослав Василенко,та американсько–ірландським фондом «The Gorta Group», що прагне полегшувати страждання людей у світі.

09:38 21.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь