A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Свято меду, винограду та вина: феєрія смаків, ароматів і вражень

18 вересня на центральній площі Звенигородки, попри примхи осінньої погоди, вирувало дійство справжніх українських господарів. Суботній ранок жваво гуртував працелюбних пасічників, виноградарів, виноробів, мешканців та гостей громад, які поспішали на свято, що проводилося на теренах краю вшосте.

00:12 19.09.2021

З нагоди 30-річчя відновлення незалежності України вийшла друком книга про сучасний козацький рух Лисянщини

Лисянку, землю Богдана Хмельницького й Тараса Шевченка, гідно називають духовною величчю України. З міста-фортеці, одного з важливих форпостів кінця ХVІ - початку ХVІІІ століття, якому долею судилося опинитися у вихорі багатьох історичних подій, козацька слава долинула із глибини століть та є невмирущою й сьогодні. Саме з Лисянки, найвірогідніше, розпочався життєвий шлях засновника Української козацької держави, першого гетьмана України.

15:37 13.09.2021

У Звенигородці з’явився освітній центр

В історії освіти Звенигородщини, що з року в рік примножується успішними здобутками, 3 вересня 2021 року закарбується пам’ятною датою. Уперше в адміністративному центрі району відчинив двері освітній центр Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Символічно, що урочиста подія відкриття, у якій узяли участь ректорат університету, голови Звенигородської районної ради, районної державної адміністрації та міської ради, депутати міської та районної рад, відбулася саме на початку нового навчального року.

00:55 04.09.2021

Історичній пам’ятці в центрі України- бути!

2 вересня в селі Будище Шевченківської територіальної громади Звенигородського району на території пам’ятника історії «Будинок, де служив козачком Т.Г.Шевченко в поміщика П.Енгельгардта» відбулася виїзна робоча нарада, яку ініціювали перед Черкаською обласною державною адміністрацією голова Звенигородської районної ради Сергій Струк та в.о. генерального директора Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» Людмила Шевченко. Актуальність зустрічі у форматі діалогу безпосередньо на території історичної пам’ятки зумовлена нагальною потребою врегулювати питання права власності будинку пана Енгельгардта.

00:49 04.09.2021

Кличе школа знов до знань

Традиційно першовересень розгортає ще білу сторінку, коли батьки, учні та педагоги зустрічаються на порозі закладу освіти з очікуванням цікавих відкриттів.

16:19 01.09.2021

Старт нового навчального року - у духовному центрі України

У перший день осені з нагоди Дня знань Національний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка» проводить День відкритих дверей та запрошує колективи закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної та вищої освіти розпочати 2021/2022 навчальний рік, безпосередньо торкнувшись до краси неповторної атмосфери батьківщини Кобзаря.

16:01 30.08.2021

Вшанували загиблих у боях за Іловайськ

29 серпня в День пам’яті захисників України вшановуємо військових, які полягли в боях за місто Іловайськ. Двобої й кровопролиття точилися з 10 серпня до 2 вересня 2014 року між українськими військовими й українськими добровольчими батальйонами, з одного боку, та проросійськими бойовиками за підтримки російської армії - з іншого. Те, що називали «зеленим коридором», усупереч домовленостям із окупантами, перетворилося на дорогу смерті, на якій 366 осіб загинуло, 429 поранено, 42 зникли безвісти, 128 утримувалися в заручниках.

12:06 28.08.2021

Освітній хаб згуртував педагогів у Звенигородській громаді

Педагоги традиційно вважають основною подією останнього літнього місяця серпневі конференції, зустрічі, діалоги. У непростих буднях подолано всі труднощі минулого навчального року, переважно в дистанційному форматі, успішно проведено зовнішнє незалежне оцінювання, підготовлено заклади освіти до нового навчального року.

22:52 25.08.2021

Співпраця служби зайнятості й громади слугує підтримці безробітних

Важливим пріоритетом сьогодення є зміцнення партнерських відносин Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з територіальними громадами. Нещодавно директор Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Леонід Микитенко та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородської районної філії Оксана Шпунт зустрілися з головою Звенигородської об’єднаної територіальної громади Олександром Саєнком.

13:56 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь