A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Відбулася зустріч фахівців Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості з суб’єктами пробації

1 липня 2021 року в рамках співпраці, спрямованої на соціальну підтримку й працевлаштування осіб, які готуються до звільнення або звільнилися з місць позбавлення волі чи відбувають покарання, не пов’язані з обмеженням волі та перебувають на обліку в органах пробації, між Звенигородським органом пробації та Звенигородською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості проведено інформаційно-просвітницький захід на тему «Офіційне працевлаштування та навчання як ефективний спосіб ресоціалізації суб’єктів пробації».

13:40 05.07.2021

У вихорі випускного вальсу

Цьогоріч у територіальних громадах Звенигородського району яскравим продовженням Дня Конституції України та Дня молоді, які гармонійно й символічно поєдналися, стали довгоочікувані події-випускні вечори.

01:35 01.07.2021

У Звенигородській районній раді відбувся круглий стіл за участю керівників усіх районних рад Черкащини

З ініціативи голови Звенигородської районної ради Сергія Струка 29 червня 2021 року у Звенигородку завітали голови Золотоніської, Уманської та Черкаської районних рад Борис Євмина, Віталій Олійник, Олександр Василенко, а також депутатка Черкаської районної ради Людмила Дорошко.

01:32 01.07.2021

Фестиваль у Товмачі згуртував українців з різних куточків нашої держави

26 червня в селі Товмач, розташованому на території Шполянської міської територіальної громади, відбувся історико-просвітницький фестиваль «Товмацький курінь». У цьому році організатори заходу приурочили зустріч громадсько-активних дослідників української історії трьом столітнім ювілеям: українського Вільного козацтва, Холодноярської республіки та Української революції 1917- 1921 років, а також, за традицією, дню народження головного отамана Холодного Яру Івана Макаровича Лютого-Лютенка (псевдо Іван Ґонта), який народився 24 червня в селі Товмач 124 роки тому.

09:06 27.06.2021

Відбулися урочистості з нагоди державних свят та Дня міста

25 червня у Звенигородському міському центрі культури й дозвілля відбувся святковий захід, приурочений Дню державної служби України, 25-річчю від дня ухвалення Конституції України, Дню молоді та з нагоди Дня міста.

17:54 25.06.2021

Не зволікаймо!

23 червня в ході п'ятої чергової сесії Звенигородської районної ради депутатка Леся Вдовченко звернулася до всіх присутніх з проханням надати матеріальну допомогу Євочці Туз для лікування нейробластоми.

09:00 25.06.2021

Запрошуємо на фестиваль "Товмацький курінь"

На 3 сесії, що відбулася 26 січня поточного року, депутатами районної ради згідно з рішенням №3-18 затверджено план роботи Звенигородської районної ради восьмого скликання на перше півріччя 2021 року. До переліку організаційно-масових заходів включено вшанування пам'яті холодноярських повстанських отаманів Івана Лютого-Лютенка та Чорного Ворона в с.Товмач, Такі історико-культурні події покликані збагачувати жителів Звенигородського району знаннями про героїчних предків, зміцнювати віру молодого покоління в незламність українців, примножувати любов до України.

16:51 24.06.2021

Відбулася 5 сесія Звенигородської районної ради

 23 червня в сесійній залі проведено чергове засідання 5 сесії VІІІ скликання.Пленарному засіданню передувала конструктивна робота народних обранців у шести постійних депутатських комісіях, у яких обговорено проєкти 29 рішень, що увійшли до сформованого порядку денного. Відкривши сесію, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк запропонував ушанувати хвилиною мовчання тих, хто загинув у Другій світовій війні, чиє життя обірвалося на сході України, а також згадати депутата Галушку Олександра Степановича, який передчасно помер 19 травня. Сергій Михайлович Струк повідомив депутатам, учасникам сесії про підписання меморандуму про співпрацю між Звенигородською районною радою, Звенигородською районною державною адміністрацією та Черкаською обласною громадською організацією «Польський культурний центр імені Кароля Шимановського», яке відбулося 5 червня в ході візиту радника-консула Консульського відділу  Посольства Республіки Польща в Україні Яцека Гоцловського. Приємно було інформувати про офіційний візит Надзвичайного і Повноважного  Посла Республіки Казахстан  в Україні  Дархана Калетаєва разом з дипломатичними представниками, ініційований народним депутатом України, головою депутатської групи міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан  Сергієм Нагорняком, який відбувся  в переддень сесії. Від імені депутатів очільник районної ради висловив надію, що дружні стосунки між  Польщею та Україною, Звенигородським районом і Казахстаном будуть усебічно будуватися в дусі стратегічного партнерства на основі взаємної поваги та довіри.

13:47 24.06.2021

Делегація посольства Республіки Казахстан в Україні відвідала батьківщину Тараса Шевченка

22 червня, перебуваючи з офіційним візитом у Звенигородському районі, делегація у складі Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Казахстан в Україні Дархана Калетаєва, другого секретаря Посольства Азамата Каржаубаєва, військового аташе Посольства Нуржана Омарова, консула Болата Каткенова спільно із народним депутатом України Сергієм Нагорняком, головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком, головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським, головою Звенигородської міської територіальної громади Олександром Саєнком та головою Шевченківської сільської громади Сергієм Смальком відвідали історико-культурні об’єкти в селах Моринці й Шевченкове, що входять до Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка».

09:40 24.06.2021

Звенигородський район відвідала делегація посольства Республіки Казахстан в Україні

22 червня, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, відбувся офіційний візит Надзвичайного й Повноважного Посла Республіки Казахстан в Україні Дархана Калетаєва, який прибув у Шевченків край разом із другим секретарем Посольства Азаматом Каржаубаєвим, військовим аташе Посольства Нуржаном Омаровим та консулом Болатом Каткеновим.

00:43 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь