A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

У географічному центрі забилося серце України

23 серпня, коли по всій Україні в небесній блакиті святково майорить Державний Прапор України - стяг вільної людини, гордості та єдності незалежної держави, біля с.Мар'янівка Шполянської міської територіальної громади Звенигородського району відбулося урочисте відкриття арт-об’єкту «Серце України» та підняття найбільшого в Черкаській області державного символу на флагшток заввишки 52 метри.

12:27 23.08.2021

У квітучому Катеринополі відзначили потрійне свято

22 серпня в Катеринополі відбулися урочистості з нагоди Дня селища, Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України. Жителі територіальної громади, яка об’єднала 21 населений пункт, мали можливість відвідати ярмарок народних ремесел, різні майстер-класи, зону для малечі «Ігроманія», шаховий турнір, позмагатися й звеселитися в грі «Козацькі забави», спіймати удачу у святковій лотереї, долучитися до Всеукраїнського артпроєкту «Мріємо та діємо», зробити світлини для спогадів біля фотозони.

12:14 23.08.2021

Вітальним стоголоссям уже лунають святкові заходи

20 серпня у Звенигородському центрі культури й дозвілля з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України відбулися урочистості-зачин до низки цікавих, творчих, сучасних, багатогранних святкових подій.

12:00 21.08.2021

Робімо добрі справи разом!

Благодійна організація “Благодійний фонд “Світло в тобі”” до 30-ї річниці незалежності нашої держави реалізує Всеукраїнський проект “Країна добрих сердець”. Проєкт, керівником якого є Олександра Абрамович, ініційований волонтерами та батьками Єгора Кудрявського з Броварів, який має рідкісне генетичне захворювання - СМА (спінальна м’язова атрофія) 2 типу.

11:57 21.08.2021

У ТОП-50 найкращих учителів України увійшов педагог зі Звенигородського району

Знайомтесь – учитель всесвітньої історії, громадянської освіти, захисту України, історії України, правознавства Василь Отземко. Працює в Квітчанському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Селищенської сільської ради Звенигородського району Черкаської області.

08:50 18.08.2021

Запрошуємо на Всеукраїнський фестиваль «Ше.Fest»

21- 22 серпня 2021 року в селі Моринці Звенигородського району відбудеться Ше.Fest – фестиваль, організатори якого прагнуть, щоб учасники змогли побачити Тараса Шевченка не в звичному образі пророка, а фріка, хіпстера і водночас надзвичайного генія- українського й сучасного, близького та зрозумілого кожному.

12:24 12.08.2021

Мусимо діяти, щоб зберегти історичну споруду!

Звенигородська районна рада вже інформувала в попередніх дописах про те, що на території Шевченківської громади в селі Будище знаходиться пам’ятка історії, пов’язана з іменем Тараса Шевченка - будинок літньої дачі пана Енгельгардта, який, отримавши в спадщину вісім сіл, у 1828 році збудував тут маєток.

10:39 05.08.2021

Як впливати на бюджет громади?

«Хто б що не говорив про важливість для громади освіти та медицини, соціальних послуг чи прибирання сміття, без належного бюджету всі ці важливі речі будуть лише фантазією», - такою думкою розпочав фінальну частину свого виступу на форумі на тему «Ініціативна громада – шлях до успішного економічного та соціального розвитку» заступник голови Звенигородької районної ради Ярослав Попко.

00:17 05.08.2021

Якісна освіта в громадах – важлива

Презентуючи в ході форуму на тему «Ініціативна громада – шлях до успішного економічного та соціального розвитку» роль районної ради як об’єднавчого органу місцевого самоврядування на шляху стратегічного розвитку громад Звенигородського району, заступник голови районної ради Ярослав Попко у своєму виступі порушив питання розвитку освіти.

14:46 04.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь